Te keversz valakivel, én sosem szoktam mondani, hogy mennyi pénz elégett, habár igaz, semmi hazugság nincs benne, de ez nem az én szavam járása. Egyébként fordulatnak valóban keveslem a forgalmat eddig. Ha alacsony marad tartósan, akkor csak korrekció. Mindegy ez a pozim már nyerő lesz, 10640 a maradékom átlaga. 740 körül rakok egy profit védő stoppot és nyugi van.
esésénél mondod hogy hú mennyi pénz elégett, ma nem mondod hogy hú mennyi pénz jött? befektetőket sem az előbbi sem az utóbbi nem hatja meg, persze az emelkedést jobban szeretjük :-)
Egyáltalán nem mutatott lefelé. Pénteken nap végén csináltak egy felkötést, ezzel megalapozva a hétfői long hangulatot és longos napizók behúzását, lefojtotta 800-nál majd kényszereladásba vitte őket nap végén, aminek dupla haszna van 1. el tudják szedni tőlük 2. másnap már nem merik venni és akkor mehet fel. Gyakorlatilag egy stratégiai megszokott forgatókönyvet követnek.
Eddig dupla aljat láttam, lényegében 10600 -n. Nekem hosszútávú Elliot is kész van, lassan elkezdtem veszegetni. Lehet hogy még csak egy ABC korrekcióban van 10600 és 11k között, mindenesetre a stopom 10490 -en ott van.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.