Én nem neked írtam, hogy adjál vegyél, mert van aki szerelmes a papírba aztán nézi nézi évekig. Most hogy két hete el kezdett esni 12400-ról, a 12300-ast eladtam 12180-on bukóval,a 11800-ast 12180-on nyerővel, a 11715-öst 11650-en bukóval, tegnap 11150-est 11400-ért nyerővel. Az 1600FT-os esést így megúsztam -30 ezerrel és most kiváló pozícióban ülök full cash-ben. De aki szerelmes a papírba, az bukhatott ugyanekkora pozival 1 millió 600 ezret.
Igazság van benne! Na de mindenki kényszer értékesítő?
Ha nem lenne eladó, akkor nem zuhannának az árak. És ilyen kis forgalommal nem lehetne így beverni.
Azért ilyen gyenge és még nem is korrigál, mert nincsenek friss pénzek a bóvli eleve kizárja a befektetők jó részét. Véges a szereplő és a pénz, ezért megy mindig lefelé...karácsonyig horror. Nagy forgalmú csúzli gyertyát meg kell várni 8-14 milliárdos napot, addig csak napira kicsiket venni vagy eladni. Mi ezen olyan bonyolult?
Megértem mukikám, kegyetlen rosszkor jön ez neked... én egyelőre partvonalon vagyok, illetve ma bohóckodtam (DT) egy kicsit Ricsiben, és Mollyt is megpróbálom egy komolyabb leütés esetén, de amúgy inkább nézni érdemes (nem shortolok)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.