Ez jó volt!
Meg is értem. Egy részével a mol pakkomnak már hasonlóan jártam el. Ez nem ment semmit, de oti sikerült megfogni a le és a fel kört is helyette. Nem bántam meg.
Tiszta szegyen ez a rv.
Mar azon filozok ha az otp (ami szamomra dobbenet hogy miert van 3000(!) felett), leesik 4000 ala, eladom a pi.ba az egesz molt masszis bukoban, es beveszek otp-be. Abban barmikor benne van +3%. Ez meg egy rakasz sz.r
600-at eladtam még van 795 db...próbálok pénzt szerezni h betörlesszem...de közben vettem telot az esésben...egyrészét most zártam...próbálkozom...továbbra is necces a helyzet...de ezeket végül mind nyerőbe adtam ha kicsiben is a kamat levonása után is...nehéz küzdelem de mélyen hiszem h valamilyen módon sikerülni fog...
Ennyit a magyar igazságszolgáltatásról röviden. 14600-ról leverték az árat rémhírekkel, és lám 3 milliót kell fizetniük. Én annyi részvényt vetetnék velük piaciba, hogy ugyanott legyen az árfolyam ahol előtte volt !
Zsocskos Midók!
Ennyit a magyar igazságszolgáltatásról röviden. 14600-ról leverték az árat rémhírekkel, és lám 3 milliót kell fizetniük. Én annyi részvényt vetetnék velük piaciba, hogy ugyanott legyen az árfolyam ahol előtte volt !
Zsocskos Midók!
Zsocskos Midók ! 14.600-ról lenyomták az árat téves infókkal és csak 3 milliót kell fizetniük !
Én úgy csinálnám, hogy óké akkor most annyi részvényt kell vennetek piaciba, hogy újra ott legyen az árfolyam!
Magyarország én így szeretlek...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.