A 13600-as támaszról próbált elindulni felfelé, de az 50 napos átlag erős ellenállás visszafordította. Éles kulcsforduló, egy beborított gyertyaalakzat, ezzel tovább támadja a korábbi mélypontokat 13600-on, majd törheti a fej-váll alakzat 13600-as nyakvonalát. Ha letörik - ezt várjuk -, további nagy esés következhet.
Egy ilyen szkenárióval az oroszok járnak a legjobban hosszú távon. Persze ennek mi is lehetünk járulékos nyertesei (úgy értem a mi-t, hogy mi részvénytulajdonosok).
Én is nagyon remélem, hogy hamarosan vége ennek a vergődésnek.
Ha megy lefelé, apránként vásárolok. A választásokig ez megy. Akkor lesz egy nagy bukfenc, bárki is nyer. Ha lefele, akkor beleveszek ott is. Ez előbb-utóbb a helyére kerül a politikai felhangok nélkül is.
Szintén ezt gondolom.
Vigyék, csak perkáljanak le érte 3 mrdusd-t. Ennyit bizonyára megér a ruszkinak is..... Ha lehet minél előbb, akár már holnap is vihetnék:)
"Számításaik szerint a magyar cég 1,3 milliárd dollárt költött részesedésének megszerzéséért,"
Eléggé rosszak,megalapozatlanok a számításaik.
Valójában ~2 mrd usd-t költött a Mol az INA 49,1%-ra link
1 jóhírem van: már nem tarthat sokáig ez a dagonya ... ez már nem érdeke se a mol-nak, sem a horvátoknak és az oroszok is szeretnének szaftos üzletet ... szóval mindenki a megoldásban érdekelt
Elképzelhető, hogy van benne kenőpénz is, de sztem leginkább összetett megállapodás lesz: oroszok megkapták Paksot, felárral 2,5mrd körül kifizetik a Mol-t, megveszik az Ina-t, egyik finomító tároló lesz másik veszteségesen is működik, horvát elit kifizető csatornái megmaradnak, oroszok cserébe megkapják az Adriát és az utat a Balkán felé, horvát politika melldöngetéssel áll a "nép" elé, lám "kemények vagyunk"... ezzel mol_ina patthelyzet feloldva, magyar-horvát politikai feszkó feloldva, mol elköltheti a lóvét (külön osztalék vagy emelt szintű) vagy befektetheti, mol papír erodálódás megállítva(?), viktorék megvívták a szabiharc egy csatáját, paks letudva, mol letudva.... kb. ez jön le nekem az egyre tisztább kommentekből, történésekből ...
A régi idők ralijai jutnak eszembe,amikor az ember haza érkezett munkából,és azt látta,hogy molly 5% +ban van,2-3 éve egyszer 8,94%-ot ment fel egyetlen nap alatt!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.