Topikgazda: 2007. 08. 17. 09:53

MOLly tulajok topikja  

Hi!



Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2012. 12. 19. 11:07
Előzmény: #79799  Bekre_Pal
#79800
jó lesz ez.. zuhan mint a szar.. jó döntés volt 17,6 k körül olcsónak látni :) majd 16,6nál belehigíthatok fél óra múlva:)
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2012. 12. 19. 10:39
Előzmény: #79797  Törölt felhasználó
#79799
10.23-as hír is klassz, majd biztos felpörög a gazdaság
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2012. 12. 19. 10:38
Előzmény: #79797  Törölt felhasználó
#79798
hát ahogy arra is hiába várunk, hogy a focis inkább megbabonázza a durva anyját az ország szarrá reformálása helyett
Törölt felhasználó 2012. 12. 19. 10:21
Előzmény: #79796  Bekre_Pal
#79797
jaja, lefele 1% bármikor megvan fél óra alatt, a felfele 1%-ra olyan 1 másfél hetet kell várni általában:)
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2012. 12. 19. 09:48
Előzmény: #79794  Törölt felhasználó
#79796
majd megyünk helyette lefelé
Törölt felhasználó 2012. 12. 19. 09:39
Előzmény: #79793  Bekre_Pal
#79795
Meg is kéne tolni egy kicsit.
A lejtőn persze magától is megy, de az emelkedőn már nehezebb.
Törölt felhasználó 2012. 12. 19. 09:35
Előzmény: #79793  Bekre_Pal
#79794
komolyan nem értem miért nem megyünk fel.. minden adott hozzá
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2012. 12. 19. 09:18
Előzmény: #79792  Törölt felhasználó
#79793
öreg részvény szívatóval indul
Törölt felhasználó 2012. 12. 19. 07:04
Előzmény: #79791  Bekre_Pal
#79792
3 napja van, hogy felmenjen az egekbe. A pakkomért cserébe megkérem Hernádit, hogy főzzön egy jó halászlevet, mert különben vezéráldozat lesz és leszavazom.
Ez az én receptem.
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2012. 12. 18. 21:33
Előzmény: #79789  Törölt felhasználó
#79791
ezt a forrásban lévő lébe szórom témát én se akartam elhinni, de működik - gondolj bele, a passzírozás alatt összedolgozódik a sok szirszarral, zsíros holmival, eddig nem is volt gondom vele
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2012. 12. 18. 21:31
Előzmény: #79787  Zorro1973
#79790
akkor zuhanhat?

jó, csak hülye vicc volt
Törölt felhasználó 2012. 12. 18. 21:19
Előzmény: #79786  Bekre_Pal
#79789
Főztem már sokat bográcsban, az egyik legalapvetőbb, hogy a paprika a dinsztelt hagymához egy pillanatra, mert eddig ha utólag kevésnek ítéltem és tettem még bele, mindig kicsapódott a bogrács oldalán, nem oldódott fel.
Zorro1973 2012. 12. 18. 21:17
Előzmény: #79787  Zorro1973
#79788
Zorro1973 2012. 12. 18. 21:16
Előzmény: #79786  Bekre_Pal
#79787
Leváltották a horvát kormány képviselőit és újraválasztották a Mol küldötteit az INA felügyelőbizottságában – derül ki a horvát olajvállalat kedden tartott, soron kívüli közgyűlése után kiadott INA-közleményből.Leváltották a horvát kormány képviselőit és újraválasztották a Mol küldötteit az INA felügyelőbizottságában – derül ki a horvát olajvállalat kedden tartott, soron kívüli közgyűlése után kiadott INA-közleményből.
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2012. 12. 18. 21:14
Előzmény: #79784  Törölt felhasználó
#79786
na nekem is van pár a fagyasztóban
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2012. 12. 18. 21:13
Előzmény: #79783  Törölt felhasználó
#79785
hasonlóan csinálom, de még szimplábban, eddig a legjobb:

haldarabok+hagymakarika+egykét paprika-paradicsom bográcsba be, víz rá, főz mint állat, felforr, só meg pirospaprika beleküld, egy órán át hadd forrjon

hal passzíroz, lé vissza, előzőleg besózott-pirospaprikázott halfilék vagy szeletek, tej stb mehet bele, ez már csak jó negyed órát fő, aztán lehet örömködni
Törölt felhasználó 2012. 12. 18. 21:10
Előzmény: #79783  Törölt felhasználó
#79784
Én mindig készülök a karácsonyi halászléra, ezért szeptemberben teszek el paradicsomot a mélyhűtőbe az alapléba. Ha az nincs akkor üveges lecsóból a lé, mert abban van napfény meg íz, a multis paradicsom ilyenkor xart sem ér.
Törölt felhasználó 2012. 12. 18. 21:03
Előzmény: #79782  Bekre_Pal
#79783
Tuti recept:
csak ponty, és csak pikkelyes.
Fejét, farkát uszonyokat, kilónként 1 közepes paradicsomot min. 1.5 órán át főzni. Kipaszírozni.
Bográcsban vöröshagymát dinsztelni, 1kg halanként 1 evőkanál Kalocsai paprika bele, de csak egy pillanatra amíg a zsirban feloldódik, mert keserű lesz alaplé egyből bele + a besózott halszeletek meg hegyes csípős paprika, a tűz pötyögjön csak, mert a hal törékeny.
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2012. 12. 18. 20:54
Előzmény: #79776  Törölt felhasználó
#79782
de jól csinálod, irígyellek :))

gondolkodtam én is a napokban, hogy mivel az idei karácsonyi kaját hagyományosra vesszük, kiköltözzek-e halászlevet bográcsolni majd, vagy ne variáljak. ez még nem lefutott dilemma
Törölt felhasználó 2012. 12. 18. 20:12
Előzmény: #79778  Törölt felhasználó
#79781
Természetesen példának hoztam fel de benne van a papírban volt rá példa, bár az idén erre már nincs sok esély, de a jövő év eleje az érdekes lehet!

friss hírek További hírek