Kolléga a MOL technikai képe alapján veti fel ezt a lehetőséget a Quaestor, hasonlóan az összes hasonló céghez. A kérdés az van-e mögöttes hír, mert ezeken a szinteken (ha csak valaki kifejezetten nem shortol) egyre nehezebb lesz nyerőben kiszórnia a papírokat, év vége előtt az alapkezelőknél ez bizony fontos szempont...
Kb másfél hónapra.
MInt tavaly.
Amint pedig a könnyen felejtő piac elkezd nem büntetni,azonnal visszatérnek az ámokfutáshoz.
Kathy,mindenképp a farok rossz oldalán állunk..vagy ez vagy az büntet...:-)
Igaz, igaz. Csak most büntetik a magyar piacot a kormány miatt... mindent adnak amit érnek, de egyszer majd elmúlik a hiszti és stabilizálódhat, remélem azért a 16k-t nem fogja letörni. Jobb lenne egy kiszámítható, értelmes gazdaságpolitika... majd ha megint 320 lesz az euró akkor lehet hogy a piac kikényszeríti orbánékból a normális lépéseket, addig szétvágnak mindent.
Nem tudom. De 17K-nál ki mert újabb shortot nyitni? Én nem. A régi shortokat meg 17k-körül lezárták, akik 18K-fölött adták. Ez inkább tulajdonosi, intézményi eladás.
Aki most minuszban van , szerintebb jobb varni. En is 17090-en vettem egy nagyobb pack-ot, de lattunk mar csodat a MOLly-val iden, hogy 16ezer utan, kevesebb mint 3 het alatt felment 19ezerre. De a turelemmel mar en is hadi labon allok, es jo lett volna egy kissebb hozam a karacsonyfa ala :)
ááá szerintem már jobb nem látni... eladni nem fogom, mert akkor szép kis bukót realizálnék, így jobb nem ránézni. majd jövőre visszamegy valameddig azt majd csinálok valamit :):) időm mint a tenger, viszont az idegeim már padlón, úgyhogy kell a pihi...:):)
hát lehet benne valami, elhagyják a nagybüfik a süllyedő hajót... ez lesz minden részvény sorsa?!?! mindenesetre én molban csücsülok és ma vagyok itt utoljára. szabadságolom magam tőzsdéből, munkából... remélem mire visszajövök, nem a felét fogja érni a pénzem...
A rossz hírek valóban kiszakítanak pár száz forintot az árfolyamból, de már napok óta a papír egy pozitív nemzetközi hangulatban teszteli a 17000-es szintet. A mai forgalom is akkora, hogy nagyobb játékosok táraznak ki a papírból, ez nem csak technikai okok miatt van...
Azért azt nem felejtsd El, hogy a kiválo eredmény után nem sokkal 3 rossz hir is jött. Ami ma itt van puszta pszichologia, mindenki megijedt, hogy törik a 17k, ezert gyorsan elkezdték dobni. De hosszu még a nap vége, nem lenék meglepve egy 17k-s vagy afölötti záráson.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.