A kinti hangulat alapján úgy látom, hogy ma valószínűleg megint megérintjük a támaszvonalat (kb. 18100+) és oldalazással töltjük a mai napot. Támaszon beszállok újra..
szerintem is egyre nagyobb lufi ez, nem tudom még mennyi idő van a pukkig, de én 19500 körül kis haszonnal szeretném dobni a mostani pakkot, szóval utána várható lesz egy erősebb emelkedés 21ezerig :)
Nono ! Azért 16,5K nem 18,6K ! De persze még simán megtréfálhat Molly, hogy a héten keményen belehúz ..., de majd figyelek. Annyira "nem normális" ami hetek óta van a Béten (kint sem), hogy nem lehet csupán chart alapján kereskedni..
Én kiszálltam a 1,5%-os emelkedőből napi max.-on. Lehet, hogy megbánom, de nekem a biztos pénz jobb, és grafikon alapján inkább az jön le a hétre, hogy sávozni fog. Ma ment 1,5%-ot holnap már nem vagyok benne biztos..., mindenesetre valóban jobban kereskedhető, mint az Oti !
TA az elmúlt 3 hétben (az első hetet kivéve,mivel akkor tényleg konszolidációt mondott)kb ötször vetítette előre az emelkedést.
A létező legjobb körülmények ellenére is erős esés lett belőle mindig.
Hiteltelen számomra,sacc/kb sem tudja az irányt.
Az utolsó 3 nap mozgásával tovább építi az árbócszalagot, amiben a múlt hét hétfő, kedd, szerda csinált egy kis foghíjat. A csökkenő háromszög most már elvethető, Ta. szemszögből nem pesszimista a kép.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.