Látod, azóta egyszer ment 800 fölé egy pillanatra, ha jól emlékszem, volt egy vagy két 830-835 körüli kötés. Kíváncsian várom a holnapi napot, és az sem fog zavarni, ha 22e fölé megy. Ahogy írtam, az elkövetkező napok árfolyammozgása alapján kialakítok valami taktikát, és figyelem, hol lesz érdemes beszállni újra.
Abszolút nem. Bár nem vagyok ősi tőzsdés, mégis sikerült magamra erőltetni és megtanulni: tuti nyerő a számlán. Kész. Ennyi. Örülök neki. Nem lehetek benne minden nyerőben. Most türelmesen keresek új beszállási pontot.
Hát nem akarok azok ellen beszélni, akik benne vannak, és bíznak a további emelkedésben.... de én jelenleg 2 stratégiát fontolgatok:
1. Ha hirtelen bármi miatt 21e alá vagy környékére visszaesik, akkor vétel.
2. Ha ez nem történik meg, várok 1,5-2 hetet, és megnézem, milyen sávban mozog, és annak az alján veszek, tetején skalpolok (kis nyerőket gyorsan realizálok). Persze ha közben nagyon beesik 1-2 napra, akkor is vétel (ld. 1. pont).
Nagyjából ennyi a stratégiám.
Meglátjuk a mai zárót és a holnapi napot. Szívem szerint 21e alatt venném vissza, de nem hiszem, hogy arra nagy esély van. Mondjuk múlt pénteken még 20e alatt volt, úgyhogy képes elég szép mozgásokra. 21-21.200 között mindenképpen visszavenném.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.