persze az ubs holdudvara veszi mint a cukrot, a morganstanley meg adja el :) hogy ki nyer holnap, azt 16.36kor megnézzük. illetve én majd 5 körül addigra látszik nálam is a zárás
Nem én találtam ki,nem az én véleményem,de iszonyatos kiszálló,
és iszonyatos vevő is van a Mol-nál.
Nem tudni ki végez előbb.
Reméljük a kiszálló,és akkor emelkedhetünk.
Ha jól emlékszem,valamelyik topikban DLPH véleménye volt ez,de logikusnak mondható a kötéslisták alapján.
A 18Ksat nemte josoltad? na mindegy csak ucnsi, hogy minden nap páran végigfutna a topicon világvége menekülés jelszóval.
-120pont meg bonds miatt van, továbbra is tartom a holnapra való 0ás tippem.
A teganpi, tegnapelötti is nekem jött be, MOL ha lassan is de szépen emelkedik, csakígy tovább.
de mégis miből lenne 26000? ina nincs terítéken, más akvizíció nuku, olaj nehezen megy 60 fölé, fini árrés nem tágul tartósan... ha mol okos lenne, MOST csinálna akvizíciót, amikor negatívak az olajpiaci kilátások -> mindenki pesszimista -> olcsón lehetne olajeszközökhöz jutni ;)
Crude oil for March delivery fell $1.14, or 2.1 percent, to close at $54.23 a barrel on the New York Mercantile Exchange. Futures touched $55.90, the highest intraday price since Jan. 9
vagyis óriási profitrealizálás volt, itt ha nincs atomrobbantás vagy vmi közel-keleti konfliktus, akkor szépen megy 50 alá az olajka és mol se 2essel kezdődik...
jaja,nekem is van moli meg oti is(bár az otit tegnap vettem,úgyh nem volt túl szerencsés.De molyt ma adtam is a zárón és véletlenül ott.:-)persze nem bánom.
De azért maradt még moli is meg egy kevés zs,az otira várva...h meddig esik le.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.