0.3% -as esett az olaj menekuljetek azt hitte mindenki hogy elparolgott a fel nem hasznalt mint nagyapam palinkaja?
Jon meg rettento hideg tel , amit tahitirol fogunk figyelni szerintem csak meg akarjak remegtetni a kezunket osztogattak 20000-en valallaljuk mi a kockazatot ozt lassan kiszoratjak velunk pl hogy egy darabif nem veszik csak 20700-ert mint ma .Ha ttuti akkor irany 30000 . 54.48 kis agyrazkodasnak hivjak az ilyen pofon utani allapotot holnapra rendbejon esetleg altatjak egy ket napig visszavesziik toled penteken 20000 ert majd hirtelen ugrik mint otp meg speder rahhi bacsi embere.Ok is ott lesznek tahitin. 54.41
00:19 Mercurius: "Nem akarom elvenni a felhőtlen pesszimizmusotokat, de láttunk már olyat, hogy a MOL a trenddel szembe ment. Az én tippem, magas nyitás, mínuszban zárás... "
Pocsék jós vagyok. Pozitívban zárt a MOL. 0,02 % Juhéjjjj!!!!!!!!!!!
Az olajszektornak befellegzett hosszútávon, vegyétek észre! Minden hír erről szól!
Mindenki vegyen NOVOTRAD-et, abban a jövő! ;-)
Törölt felhasználó2007. 01. 24. 17:44
Én 19850-en vettem :-)
innen nehéz bukni...... REMÉLEM!
Törölt felhasználó2007. 01. 24. 17:40
Szerintem is az olajat csak akkor követi a Mol ha az lefelé megy furcsa, hogy csak a negatív hírekre reagál eséssel a pozitívak meg nem érdeklik...
Majd kérek kölcsön golyót valakitõl mert arra sincs pénzem :-)
Nem értem, miért beszéltek itt olajárról, hidegről. melegről.
A MOL árfolyamát ezek szinte nem is befolyásolják, az 2005. augusztusától gyakorlatilag egy szinten van.
Hogy mi fogja felhajtani az árfolyamot fogalmam sincs, 21050-ről nézelődök.
Törölt felhasználó2007. 01. 24. 17:19
Szerintem valami nagy átrendeződés megy végbe a magyar piacon a nagy játékosok most rendezik át a lapokat egymás között. Úgyhogy szerintem is no panik lemegy ez az egész aztán szépen megindulunk felfelé. Legalábbis nagyon remélem mert 22400-ról ülök benne tőkeátétellel, és februárban lejár akkor ha át kell kötnöm akkor már a 24ezer is kevés lesz, aztán jöhet a beretta :-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.