a héten második felében a USA emelkedik (korrekció), de jövő héten újabb bukta
b) verzó
eldőlt az első dominó, amely tovább gyűrűzik a bankok, hedge found-ok felé .... itt a medve, meneküljön ki merre lát !!!
c) verzió
Csak állbalhé volt az egész medvécske. A Kinai (tőzsdei) földrengés után az USÁ -ban csak utórengések voltak. Ma lehetett jól bevásárolni (vagy a hulló kést elkapni?). Kilövünk mint a rakéta.
Lehet hogy a NAGY SEMMI lesz...
:)
Most, a hosszu hetvegen koltoztetik at a BET szekhelyet az uj helyere, az Andrassy utra, es ha nem sikerul beuzelemelni az uj munkallomasokat akkor varhatjuk a nyitast.....:)))
hát láttod ,hogy a bikát nem tudta megverni! :)))
nem lesz itt medve!!!!
ezért is van ez a film hogy jelképeze mit tehet egy medve a nagy bikával szemben! :))
Egyik nap fel 2% sokan bikat kialtanak,masik nap le 2% jonnek a medvesek.Egyelore egyik se.Marad a nagy vola egy idore.Hosszabb pozikat hanyagolnam,napizas hozhat-vihet big moneyt.Nem hiszem hogy Dow sokaig tartja a 12ezret, akkor meglatjuk hogy Buxit fogja-e a 200 napos. Ha nem, akkor elo lehet venni Babics Egon osszes muvet....:(
Az ENSZ felmérést készíttetett "Kérem, írják le véleményüket a Föld más országaiban tapasztalható élelmiszerhiányról!" címmel. Az eredmény tökéletes kudarc lett, mert:
Afrikában nem tudták, mi az az "élelmiszer".
Európa nyugati felén nem tudták, mi az a "hiány".
Európa keleti felén nem ismerték a "vélemény" szót.
Argentínában és a banánköztársaságokban nem tudják, mi az a "kérem".
Végül az USA-ban nem tudják, mik a Föld más országai...
Kicsit kezdenek már visszajönni. Nagyon csúnya lenne, ha 12k alá menne Dow. Remélem csinál egy huszáros vágtát, mert ha nem, akkor jaj nekem hétfőn. Hej-hej...Tele vagyok Telóval...
Mi várható márc.19-én?
a héten második felében a USA emelkedik (korrekció), de jövő héten újabb bukta
b) verzó
eldőlt az első dominó, amely tovább gyűrűzik a bankok, hedge found-ok felé .... itt a medve, meneküljön ki merre lát !!!
c) verzió
Csak állbalhé volt az egész medvécske. A Kinai (tőzsdei) földrengés után az USÁ -ban csak utórengések voltak. Ma lehetett jól bevásárolni (vagy a hulló kést elkapni?). Kilövünk mint a rakéta.