Topiknyitó: solfox 2006. 09. 23. 07:19

Mi van veled MOL????????????  

Meddig ér a centi skacok????????

Ülök a papperen es nehezen veszem a levegőt. Azt gondoltam hogy a MOL majd mint üstökös töri meg a válságot,ha kap kis biztatást, az emelkedő olajáron csusszan felfelé.))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 09. 23. 17:56
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Egy-két év :) ? Az orosz tőke nem ilyen türelmes. Erre visszatérhetünk majd év végén, meg jövőre Q1-nél
Amúgy a lényegre tapintottál (kormány által lezsírozott nato és orosz területek, gazprom...)
Törölt felhasználó 2006. 09. 23. 14:35
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
A Mol tényleg olcsó a 7-es P/E-vel, de lehet még olcsóbb is. 18k-ig lemehet... Vagy még lentebb is akár.

Én nem pánikolok, mert hosszútávon - még eső olajárak mellett is - felfelé áll, elég csak az új, még kiaknázatlan mezőkre és a Gazprom együttműködésre és a 3-4mrd dolcsi akvizícióra elkölthető pénzre gondolni!

De egy-két év sávozás most benne van, mondjuk 17-22k-s sávban!
Nekem is van fentebbről.
Törölt felhasználó 2006. 09. 23. 09:42
Előzmény: #1  solfox
Tegnap este megtudtuk mire estünk, jövő héten fordulunk mi is, az olaj és amerika is. Mindig a hír előtt van a reakció.
KIS spekik NAGY papírokban! Tartsatok ki! Ez a játszma a nagyoké, ha nem adod oda, azt sem veszi észre senki. Vevők vannak jóval magasabb szinteken is, de hülye lenne magasabban venni, ha most itt is megkapja. Ami itt folyik nagytulajdonosi átrendeződés, ez kell a további emelkedéshez. A papírok olcsók OTP, MOL, Richter, Fotex, Synergon mind alulértékelt, ha rajt ülsz, ne add oda! Ha tőkeáttét, akkor kapcsolj lélegeztetőgépre, és legközelebb okulj belőle
allergia 2006. 09. 23. 08:00
Előzmény: #1  solfox
Milyen emelkedő olajárról beszélsz???

Topik gazda

solfox
3 3 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek