Szerintem az lenne keresztény- üldözés, ha meg tudnánk kergetni néhány "valódi"....(ritka)... vagy cìmzetes (szapora) keresztényt a Nemzeti Nagycirkuszban a szomszéd kertbôl hozott sörényesekkel.....A kiválasztás szempontjából is elônyös a külsô segítség bevonása..... (Türk Tanács, csecsen veteránok) .....apropó: a mihamosegyuseo önkéntes véradással sokat emelne a népszerûségén.....pl.: 2-3 liter tagonként. Naponta..
Akkor javaslom forduljatok az Alkotmánybírósághoz vagy az Emberi Jogok Európai Bíróságához. Kérjetek segítséget Iványi Gábortól (MET), neki már van gyakorlata ebben, vagy bármelyik civil emberjogi szervezettől.
Mindig támogattam a mozgalmat, mert egyre népszerûbb..... Vezérünk ürge-öntô .... migráns leplezô lyukait minden világsajtó felkapta. A kettôskeresztre is több MihamoseGyuseO aktivista próbálta felfeszítettni magát , csak a kereskedelem- kínálat akadályozta meg ---és a fizika (ami ellen sürgôsen tenni kell valamit)---- a 100-as szög kevés volt.......
A polgármester közlése szerint az elutasításnak semmi köze a
keresztekhez vagy a kereszténységhez – ahogy szerinte a Mi Hazánknak
sem.
"Amíg én vagyok a polgármester, a VI. kerületben nem fogja magát egy
náci szellemiségű párt vallási jelképek mögé bújva reklámozni." Ennyi a történet, a többit ti költitek hozzá.
Hát egy nacionalistától nem várható, hogy másokat minősíthessen. Állítólag az effajta minősítgetést a fórum írott szabályai is tiltják! Vagy vannak akiknek ezt is megengedik, ha nácizni támad kedve?
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán