A háromszoros túlerőt arra értettem, hogy mivel maguktól nem adnak vissza semmit, nagyhatalmi támogatás nélkül esélyünk sincs visszavenni. Ez nem új dolog, még Horthy őfőökörsége, pardon őfőméltósága is felfogta annak idején.
Trianon idejében az elcsatolt területeken kb. 30 % volt a magyarok aránya, ma már 20 % alatt vannak. Ha Trianon óta minden családban 3 gyerek lett volna, akkor már többségben lennének és lehetne harcolni a módosításáért, de így...max a határ menti sáv jöhetne vissza, de csak akkor ha lenne hozzá nagyhatalmi támogatás. Mivel az nincs, veszett ügy, nem kéne hergelni a közvéleményt vele, mert csak baj lesz belőle.
Én már cáfoltam a történelmi hazugságokat, nálad viszont a törvények ismeretével komoly hiányosságok derültek ki. Várom azoknak a törvényeknek" bizonyítását, amit nem vagy hajlandó igazolni. Azóta mellébeszélsz és menekülsz a válasz elől. Szokásos!
Bizonyítani akarod, hogy nem tudod az igazat kimondani a történelmi igazságról, amit folyamatosan csak hamisításban szeretnél továbbadni?? Már mennék aludni tényleg de az igazság nem hagy nyugodni. Amivel még mindig nem vagy hajlandó megismertetni.
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán