Nem értem a vegzálásod tartalmát! Semmilyen zsidótörvény nem volt. Nincs a történelmi megfogalmazásban. Kivéve az általatok használt történelemhamisításban. majd kifejtheted, mert ha én mondom az nem lehet igaz!
Horthyék hozták ezeket a törvényeket, amikben a zsidókat újabb meg újabb módon vegzálták. Nem valakiket, hanem a zsidókat. A német megszállás előtti évtizedben. Ők, a német nácik magyar kiszolgálói voltak az úgynevezett magyar "nemnácik"....
Ássál egy kicsit mélyebbre a történelemben a nácik és nem nácik megkülönböztetésében. Mit is mondtak ki azok a "zsidótörvények"? Ki nevezi zsidótörvényeknek? Azt hittem "eddig", hogy a német megszállásig az angolok intézték a magyar ügyeket!??? Többet várnék a történelmi hasonlatok elemzésétől.
Richter Gedeont 1942-ben fosztották meg saját cégének vezérigazgatói tisztségétől, a gyárból is kitiltották.
Köszönhetően a zsidótörvényeknek. Amiket Horthyék hoztak. Ennyire voltak "nemnácik". A német nácik 1944-ben szállták meg Magyarországot. Addig a magyar nemzetiségű "nemnácik" intézték a zsidók ügyeit.
Nem említették meg, azt is mondta a Toroczkai, már önvizsgálatot tarthatna az a hőbörgő kisebbség, akiknek köszönhető volt Trianon és a Horthy gyalázás! A folyamatos történelemhamisítás!
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán