UK már nem, szinte biztos, hogy kilépnek. Salvinit meg egyelőre nem látom hosszútávúnak, nem igazán jön be a gazdasági élénkítése, akkor meg elég gyors lesz a kiábrándulás is. Franciák kérdőjelesek, de szerintem ha szorul a kapca, akkor LePennel szemben ott egységfront lesz.
Nem ez a probléma. Sejtettem, hogy nem érted. Mondandód érdektelen a személyeskedő és tenyérbe mászó stílusod miatt. Ilyen emberekkel nem társalgok, egyszerűen levegőnek nézem őket. Ahogy ettől a pillanattól téged is.
Hát persze. Nyilván azért nincsenek érveid, mert ugye a stílusommal van itten' a gond. :))))) Elismerem, én hibáztam. Fideszesnek azt mondani, hogy érveljen, kb olyan, mint amputált lábúnak mondani, hogy ugráljon. Szóval gonosz voltam, elnézést kérek. :) Remélem, így már megfelel.
Nem is fogok amíg ilyen botrányos stílusban kommunikálsz. Lehet van erre vevő, csak az nem én vagyok. Majd ha képes leszel tisztességes hangnemet megütni. Bár ezt kétlem, elnézve a munkásságodat.
az UK-ban, Franciaországban és Olaszországban tekintélyes populista előretörés volt, szóval fogalmazzunk úgy hogy részben jött be a jóslatom:) csak csendben jegyzem meg hogy ezek kulcsfontosságú államok... az európai baloldal a szociális Európa víziójával pedig igencsak kemény defenzívában van... ezen a ponton az Európai Néppárt és ezen belül a fidesz is teljesen más mozgástérbe került...
Ugyan, ne durcizz már mindig. :) Természetesen csak viccből írtam, hogy reagálj rá bármit is. Nyilván tudom, hogy nem tudsz. Eddig semmire se tudtál, majd pont erre tudnál. :) Szóval nem kell ezen ennyire megsértődni. :)))))
Azért kétségtelen, hogy a fideszes maffiabanda bukása után lesz munkája a szociológusoknak is. Hogy a 21. században Európa, az eu kellős közepén egy bármilyen gátlástalan politikai erő ilyen tökéletesen kiválassza az ország leghülyébbjeit, és ilyen tökéletes szellemi karanténban tartva elszigetelje őket a külvilágtól, ezen lesz mit elemezni a kutatóknak.
Megszületett a végeredmény - nagy meglepetések az EP-választáson