zborde „Én nem szeretnék a tőzsdéből élni, úgy érezném, hogy semmi értelmeset nem csináltam egész életemben”
Ez nekem nagyon tetszik. Szvsz Zborde szépen fog keresni ebből, ha eddig ez nem sikerült (nem tudom természetesen, nem is rám tartozik). Persze nem ez lesz a cél, de úgy gondolom, jó eséllyel sikerülni fog neki a tőzsde.
Ez nekem nagyon tetszik. Szvsz Zborde szépen fog keresni ebből, ha eddig ez nem sikerült (nem tudom természetesen, nem is rám tartozik). Persze nem ez lesz a cél, de úgy gondolom, jó eséllyel sikerülni fog neki a tőzsde.
megélek a tőzsdéből
Ez a "mottó" nekem úgy hangzik, mintha egy pókeroldal fórumának alapgondolata lenne...
30% hozam már szép haszonnak mondható egy nem spekulánstól. Ez mondjuk jelentsen 25% többlethozamot a banki betéthez képest. Ennyiért adjuk kockázatra a fejünket. Mondjuk egy 120e ft-ot nettóban manapság már meg lehet keresni. Évente ez legyen 1,5M ft. Tehát 6 M ft-tal kell 30% haszon mellet tőzsdéznünk, hogy pótoljuk a kieső munkabért. És ezt minden évben, minden körülmény között produkálnunk kell! Nyugdíjunk nem lesz, egészségbiztosításunk pedig szintén nincs így. Nem vagyunk egy lakásvásárlásnál hitelképesek. És akkor még több is lehet a fizetés.
Valószínű 18-24 évesen valaki kiesik az iskolapadból és 6 misije van tőzsdézni, na meg persze a 30% stabil hozamhoz több éves tőzsdei tapasztalatal rendelkezik!!
NEM a spekulatív befektetésekről beszélek, ott nyilván lehet a duplázás és a "semmizés".