Topiknyitó: Portfolio 2017. 06. 07. 11:32

Még jobban dübörgött a magyar gazdaság  

Ugrás a cikkhez
Még a nagy meglepetést okozó elõzetes adatnál is gyorsabban növekedett a magyar gazdaság az elsõ negyedévben. A szezonálisan és naptárhatással igazított mutató szerint az éves növekedési ütem 3,8% volt, 0,1 százalékponttal
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szivacs
szivacs 2017. 06. 07. 17:08
Előzmény: #1  Portfolio
#3
Jajj nagyon örülnénk neki, de hát sajnos nem lehet, mert - ez a növekedés csak látszólagos, az alacsony bázis meg a naptárhatás miatt ugye, - az egyszeri hatások kiszűrésével meg már alig marad növekedés, - ami marad az meg ugye nem fenntartható strukturálisan, megmondta már Brüsszel rég, - különben is az egészet csakis a folyton támadott euból csőstől ideözönlő ingyenpénzeknek köszönhetnénk, ha nem lopnák el azonnal a telhetetlen fideszesek még az adónk mellé azt is! Naugye, hogy ez is szar és az is marad, amíg helyre nem áll a liberális demokrácia!
airmax_2_0 2017. 06. 07. 11:32
Előzmény: #1  portfolio
#2
A "bérdinamika" dologhoz nem ártana figyelembe venni, hogy a statisztikában megjelenő béremelkedés jó része a gazdaság fehéredéséhez köthető... Tehát az elkölthető jövedelem kevésbé emelkedik, mint az következne a "bérdinamikából" mivel a legális jövedelem több lett a statisztikailag kimutatott mértékben, de a nem kimutatott "fekete" elkölthető jövedelem viszont kevesebb lett .

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek