Topikgazda: bpmcwap 2006. 12. 19. 16:51

Másfél millióért állami autó  

Ugrás a cikkhez
A Porsche Hungária Kft. vásárolhatja meg azt a 84 minisztériumi autót, amelyet egy tételben értékesít a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság. A kormány a takarékosság jegyében összesen 341 gépkocsival csökkenti a minisztériumok autóállományát, ami negyven százalékos csökkenést jelent a kormányváltás előtti állapothoz képest. Az értékesítésre kiírt pályázatból befolyó bevételt a kormány a hátrányos helyzetű, tehetséges gyermekek továbbtanulását támogató Útravaló Ösztöndíj programra fordítja.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=77644
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 12. 21. 11:49
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
amilyen áron kótyavetyélik, lehet hsofőrt is adnak hozzá, mint extrát :)

mennyiért is vettük nekik állampolgárok pénzéből (adó) ? 6 milla ?
75%-os veszeség jelentős MEGTAKARÍTÁS A VEVŐNÉL...
csókosok figyelem, gratulálunk, támagassátok a REFORMOKAT, csak így tovább ! DÜBÖRÖGnek a dieselek...
Knight Tyris 2006. 12. 20. 23:33
Előzmény: #9  bpmcwap
Na ez új volt, persze a többi terület példájából kiindulva gondolhattam volna, hogy itt is ez megy... Persze a reformról megy a duma áh kész az egész
bpmcwap
bpmcwap 2006. 12. 20. 20:43
Előzmény: #8  Knight Tyris
na ez a legnagyobb tévhit!!!!!!!
A munkák jó része mára sogor komák vállalkozásainak stabil bevételét képezik!!!!Ha jól tudom pl már nincsen egy ember se akik a vonalat ellenörzik, karbantartják és MÁV alkalmazottak... minimálbéres - jó esteben- szakmunkások... vagy 8általános azt kész... Ja hogy valahogy megugrottak a balesetek... többet késnek pár éve a vonatok ha leesik 3centi hó???? ugyanmár... Már a jegypénztárakat is elkezdték eladni!!!Vannak olyan állomások ahol gibsz jakab kisvállalkozo adja a jegyeket egy
KOCSMÁBAN, vagy PIACON!!!!! Na mijen??? MAGYAR állam vasutak...
Knight Tyris 2006. 12. 20. 19:24
Előzmény: #7  bpmcwap
Na ja és ezen felül még a Máv dolgozóknak is megmarad a munkájuk, továbbra is van mit karbantartani stb, persze ez már nem tétel.
viszont remek burlesk filmeket lehetne forgatni...
bpmcwap
bpmcwap 2006. 12. 20. 09:15
Előzmény: #6  Knight Tyris
a szellemvasutak csak most kezdenek szaporodni, mert ugye a járatokat megszuntetik, de a vonalakat nem... Viszont jó hír hogy egyes vonalakat tudomásom szerint már sikerült potonpénzért egykét sogor komának megszerezni, mert nekik megéri felszedni a sineket és leszállitani pl romániának vagy akár osztrákoknak szlovákoknak jó pénzért... Azé ki van ez is találva...
Knight Tyris 2006. 12. 20. 01:59
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
link

Na ez a sztori is díjat érdemel. :o)
Törölt felhasználó 2006. 12. 20. 01:38
Szeretnék jelentkezni a nyolcvan valahány gépkocsi valamelyikére mint vevő. Az asszonynak elkéne egy jobbacska autó hogy tudja a tehetséges gyermekeimet suliba szállítani. Kényelmes autóban még útközben is tudnának tanulni, és ezzel még okosabbá válnának. Meg lenne a kormány akarata duplán. Meg ugye nekem se lenne rossz. Megígérem hogy nem adom el a járgányt 2 éven belül.
No mit szóltok hozzá?
Törölt felhasználó 2006. 12. 20. 01:09
Lehet, hogy Audiék tényleg komolyan megsértődtek múltkor, és a K+F-en kívül további engesztelést várnak.
Akkor pedig ez itt az egyik törlesztőrészlet: Úgy 50-100 millió engesztelő szép üzenet.

link
Törölt felhasználó 2006. 12. 19. 18:07
Előzmény: #2  bpmcwap
Hja csak a Kszf 1000db autót vásárolt most év vége előtt. Hogy is van ez?
bpmcwap
bpmcwap 2006. 12. 19. 17:23
Előzmény: #1  portfolio
micsoda meglepi... :)
Én már arról is hallottam hogy uezeket a kocsikat fogják betolni a rendorok alá némi átfestéssel... :DDD

Topik gazda

bpmcwap
bpmcwap
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek