pálinkát kb 25 éve ittam utoljára, rozébort karácsony este, de csak egy pohárral ma meghívást kaptam egy nőbulira holnaputánra, még gondolkodom rajta, csupa fecsegő csecsebecse /finoman fogalmaztam/ ez a kocsonya nagyon finom lett egyébként az egyik teli színhússal, leszűrve a csontokat, a másik bizony nagyon finom zöldséges lett:)
Gyere inkabb hozzank egy jo bogracsozasra. Te tudsz fozni, en csiholom a tuzet. Palinkat es vorosbort biztositom :) Hivtam haverjaimat, de nyamnyilak, nem jonnek. Csaladdal karacsony, most megvan fazva dzmak. Mondtam itt meggyogyuul a tuz mellett es jo palinka mellett. Kocsonyat egyen Macika, karalabet es brokkolit a kecske :)
mennyire összetartó a két papír, a futur és a set:) egyik sz@rabb, mint a másik vagy a másik sz@rabb, mint az egyik mindkettő megy a semmibe, a sz@rba:)
Zsimo, igaza van Photonak, sosem tudhatod, hogy mikor mire indul meg egy ilyen kivéreztett cucc másrészt ha tbsz-en van, akkor mindegy is , nem kér enni
Zsimo, ne beszélj butaságokat! Várj egy kicsit türelemmel, meglátod minden jó lesz, még az is lehet, hogy az app lesz a jövő és sztárja. Itt a BÉT-en semmi sem lehetetlen.
Az biztos. Mindtam mar mentalis fajdalom van ott. Ez nem jo. Eva draga! Megjottem a bringa korrol. Jol atfagytam, irto jol esett :)) Futuraqua Bélszín ár fele halad :) De jó lenne az a bélszínes vacsi :) Gyertyafeny, pezsgo, bélszin.. :)
? Zsimó, volt Masterplastod, Alteod, a DH-nál is sokszor láttalak, Pannyt is vetted ezekkel csak nyerhettél. Az App nem jött be (nekem se) de a többi messze kárpótól(hat). Szerintem a MOL, Richter, MTelekom is jó lesz, azt nem tudom, hogyezekből van-e neked.
Udv, en bringazgatok a friss levegon.Mai naplementes bringas https://kepkuldes.com/image/Ju084i Ma egy gyors Bux hati longom volt, ahogy OTPt felvittek 16450re, mellette vettem hatit, pluszban zarva mar. Azota latom 50K Bux ellenallas mar
leves