A 16250-en kiütött certit a felfüggesztés miatt szerintem nem is tudta zárni az ERSTE, onnan szakadt még 400 pontot, ami azt jelenti, hogy nem lesz maradványérték, akinek abban volt a pénze, az lenullázta, sőt az ERSTE is bukott rajta. Nagyon durva, pár embernek rendesen elbaszták a karácsonyát. Nekem ez lett az év legjobb kereskedési napja, több kört futottam OTP-ben.
Minden esetre szep nap lett a mai, de erre nem szamitottam mar. Meger egy miset, azaz egy atbeszelest hogyan szabalyozzak le a nagy NYRTket. Mol benzin limit, OTP kamat limit. Mtelekom kamat emeles hatrany es meg DiGi NER. Hat van mirol beszelni, csak pont ido nincs kari elott. Szegeny OTP TL certisek. 7%x10szeres toke attet. 70%, amig shoppingolgatott az ember. Majd visszaolvasgatom a topikokat.
Nem semmi nap lett Orban bejelentesre. Nekem is itthon csalad, millio teendo, erre bevertek OTPt. Jo, hogy zartam longokat. Utana a beveresre elkezdtem shortolni, folyamatosan adtam/es vettem vissza 50-150pontokra. 3.30korul visszateptek az egeszet fel, akkor adtam fel hatit, ahogy bux emelkedett, de mar 500pontot felemelkedett otp es bux. Durva volt, majd vissza le napi aljra. 50000n zartam a felgyulemlett shortot es telefont leraktam, ne csinaljak hulyeseget, meg pattogott nejem is, menjek mar ki a sutikhez tojasert, tejert stb.. Utana meg bevertek 49.700ra hatit, buxot 49080korulre. Kihagytam meg egy szep nyerot.. ahhh
Eva! Csinalj mar valamit legyszives ezzel a Richterrel. Reggel kimentek pluszban a hati longjaim. Uj longokat nyitottam vissza, annak is ki kene mennie :( Mi a feneert rohad le Richter?
Pontosan, 1 papírra érdemes voksolni amely elég likvid és volatilis. Volatilitás nélkül nincs hozam, Zwackon semmit se lehet fogni mert 16500-16800 között mozog egész évben. BUX illikvid (bár tranzakciós díj alapján a legolcsóbb), szóval maradt 3 betű a legnagyobbik részvény TDT-vel. Csak 1 papírral kell kereskedni, kizárólag 1-re koncentrálni.
Utcan nem hordasz? Pedig bent jo sokan vannak a varosban. En ket eve hordom folyamatosan csaladomon es baratomin kivuli tarsasagokban, uzletekben, belvarosi utcan. En hordtam egyedul minden tomegkozlekedesen nyaron, de nem erdekelt
azt mondják, javul a járványhelyzet, ma kevesebb a halott MASZK !!! ennyit számít szerintem, hogy nem köhögnek egymás pofájába a népek a boltokban idén be sem oltattam magam az influenza ellen, mindenhol maszkot hordok, kivéve az utcán
leves