Nekem van 10eve Erste, es KBC szamlam is, de mindegyik minimum dijon potyog 10eve, nincs rajta penz, csak szamlavezetesre van rajta. Tartalek szamlak. Tobbit nem ismerem
nem, én csak 350 darabot vettem 244-en, és 500-at 247-en és 350-et 249-en, mert óvatos bányászbéka vagyok:) hogy miért vettem? mert írtam neked tegnap, hogy megmaradt a fejemben, valaki írta az app topikban, hogy 240 még belefér a "rontásba"
Szia, Most tudtam csak olvasni amit irtal nekem ma reggel. Nekem Random Capitalnal van Xtend, Te milyen cegnel kereskedsz? Szerintem mas broker cegnel is van Xtend, csak be kell tolteni az instrumentumot. Nekunk is kulon fel kell venni a listankba. Legalabbis Mobilbrokeren kereskedem, ott be kell tolteni. Randi kerinfo ablskban szerintem alapbol benne kell lennie, netboonban szinten be kell tolteni. Mire mennek ezek a papirok igy, nem tudom. Sosem olvastam egyik topikjat sem, sem ceges kozlemenyeket. Azt sem tudtam GOPD 500-18000volt. Nem szeretem a hype dolgokat. Nem tudom mire es meddig mennek. Aztan jon a beragadas. Többiekhez is tema. Ma jol bevertek a piacokat, Bux -2.67% Jo kis eses volt. Nehez volt fogni belole ma napon belul, mert eleve -2%ban nyitott bux, abbol mar mit fogsz napon belul? Nyitoban volt egy kis mozgas -2es 2.5%kozott, majd egesz nap oldalazas, alig birtam kiszallni hati shortbol az oldalazasban amit ma adtsm ra, eppen 4utan ramadtak, erre be is szskadt fel 5kor. Azt mar kihagytam. Reggel nyitoban volt egy shortom egy longom, azok pluszban zarva, es 10tol short egesz napi varassal. Mikor utnek mar ra short visszevetelemre. Kozben hati +200pontra tagult, agyam majdnem eldobtam. Bolond egy nap volt. Dax -5%!! Eljott a vart esesem! Mondtam ez lesz.
243 at meg 244et a csapat vette meg, de miből látszott, hogy az a jó vételi szint? Szvsz jól tettétek, mert megszűnt az agyatlan eladás és végre olyan mintha felfele indulna. Totoro maradjon kőnyemény! Jó a bányász csapat! HB! :) :)
vagy amit a múltkor írtam, hogy szülinapos utálja az édességeket, viszont rajong a tubusban kapható tonhal paté -ért , és viccből megleptem egy "tubustortával," szépen körberaktam a 15 tubust, középre egy szép nagy gyertyával , az sem mindegy, hol veszed meg, egyik kínainál 790/tubus, arrébb mész és a másiknál 700/ tubus mennyiségeknél már nem mindegy
leves