Dícséretes!Friss tiszta tüdővel,az agy is gyorsabban dolgozik,a holnapi napon elkel a tiszta fej.Sajna én unoka nélkül túrázta m egyet a Lőverekbenn 4 óra-600 m szint.jól alszok azt hiszem.Holnap meg kaszára-kapára mint Dózsa népe,arassuk le ami nekünk jár!!!!Gratulálok a pénteki műsorhoz,a bővítés nekem is sikerült. HS!!!
nem a himaláján:) a nehézségi fokból lehet gondolni, hogy a közel 5 éves unokám felülről kiabált, hogy na édes ......... /ez itt a becenevem/ már rég fent táncolok, gyere már mehe-gyehek ---- nyögtem de mentem:) költözés előtt ránéztem erre a túracipőre, ez már soha többet nem kell de aztán besúvasztottam egy zsákba kellett mégis:)
nem szemrehányás akart lenni, amit írtam csak "bezavartál" nekem, mert kevés ember van, akinek odafigyelek a meglátásaira, az egyik te vagy, mert higgadt vagy, nyugodt, és szerintem sikeres kereskedő vagy persze, úgyis a makacs fejem döntött, és az a megérzésem, hogy túl nagy volt a zuhanás nagyon rövid idő alatt valahol írták, hogy megint szerencsém volt hát igen én vezényeltem oda cig-be a 10-20-30K-s vevőket, hogy támogassák a szerencsémet 202-ig:) ők csak "szerencsevégrehajtók" voltak, ők nem gondolták, hogy érdemtelenül zuhan és ezért belevesznek ők is:)
Éva, te Futurral most nem foglalkozol? Jött hír, h bejegyezték a tőkeemelést. Gondolom a kisbüfik szórják majd, mint a fene, lenyomják 80ig??? Az a nagy beragadásom most sajna, de így csak még nagyobb lesz. :(
Szerintem nem baj, ha bizonyos dolgokat másképp láttunk. Azt hiszem jól tettem, hogy elmondtam és te pedig jól tetted, hogy magadra hallgattál. Nem is nagyon szoktam senkinek semmit tanácsolni épp ezért. Egyébként valóban nem bízom benne, ezért nem vettem.
Barack, te nem hiszel ebben a papírban én hittem, vettem ma is, és nagyon nagy nyerőm lett tehát jól csináltam a mai napot hogy mi lesz az 5K- m 203-assal, az még homály de tegnap nem jól tetted, hogy óvtál sok nyerőtől estem volna el, ha rád hallgatok puszi
leves