van még egy kispapír, amiről írok: ez a wallis utálják a népek, van is alapja a concorde elemzői először kihoztak 170-es célárat rá, majd 130-ast--- ha jól emlékszem ahogy olvasom a wallis-topikot, mindenki elkeseredett benne, pedig az elemzés valóban jónak tűnik, nagyon nagy pénz az egy rv-re jutó összeg, csak abban tudok bízni, hogy előbb-utóbb egy nagybefektetői csapat rácuppan
miért lett törölve ez a hozzászólás olyan frappánsan válaszoltam . Na a lényeg engem csak chart érdekel funda nem eldől TA vagy funda .. A piac megmutatja szeretem ha valakinek nem egyezik a véleménye mert ez azt jelenti nem vagyunk egyformák és ez jó nagyon jó.
nem értem miért kell rögtön mínuszt nyomni ha valaki beír ide ahelyett hogy tanulnál ..Na mindegy itt van mire gondoltam!! Vagy igen vagy nem .... Inkább nem rakom fel majd a minuszolo felrakja a nagy tudásával nem osztok igyen ebédet többet.
köszi dereng, valahogy én is azt érzem, el fog szállni a richter felfelé lehet szinte érzékelni, hogy alig tudják gátolni már a kitörését de még nem tudom, hol adom, eredetileg 7350-et gondoltam, de lehet, az korai eladás lesz
uhh:) richter 7210-en végzett:) július 28-án vettem 6210-en azóta 1000 pontot ment Hathor, megnéznéd, mit látsz ? egyesek 7338-ra teszik , mások 7500-ra, sőt olvastam 7810-et is célárnak egy biztos, blue-ban el tudom képzelni, hogy addig elmegy, ameddig senki sem gondolja
gondoltam rád reggel, tudtam, hogy nem maradsz a fenekeden:) de azt is gondolom, hogy 300-tól 320-ig te vitted a hátadon az emelkedést, sok ezer darabot kellett megvenni hozzá szóval gratulálok, jó meglátás volt beszállni cig-be :) én még maradok benne, reggel adtam 340-en nyitóban, de már vettem vissza, szóval én még ígéretesnek tartom a cig-et reggel látszott is a megtorpanás, 340-es nyitó vétel után 335-ön állt csak vevő CIGPANNONIA Eladás 565 db 340 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6615523, idő: 2020.08.12 09:00:27) CIGPANNONIA Eladás 700 db 340 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6632777, idő: 2020.08.12 09:00:27)
leves