az egyetemista nagyunokám már vígan használja a mesterséges intelligenciát, azt mondja, ez lesz a jövő, és ez már a jelen is na jó, akkor holnap 1100-ra beállok venni , mert a megmondóember megmondta :) félek, nem fog teljesülni a vételem 1100-on:) de hátha:)
Megmondóember azt tudja minden csoda 3 napig tart..Én ha a helyedben lennék már ovatosan bánnék ezzel a papirral . Nézd meg mi lett az amixaból, mi lett a civita...Először belevett mindneki mert új, emelkedett. majd beszálltak a spekk fel is ment..Az ember 3-4 kört szépen megtudott benne jatszani, mint te most épp ebben..De ez hamar le fog csengeni... Arra számitok kb amire xexex --le fog ez gyorsan csengeni.. talán még egy napi körre jó lehet holnap de pár napon belül szépen indul lefele...1200...800...irányba
volt itt egy másik papír, amiben 4000 körül belevettem, örültem, hogy eladtam 4200 körül, aztán onnan rántották 12000-ig semmit nem lehet tudni a bevezetett új papíroknál, kinek mi a szándéka velük
a 2400-at azért nem gondolom most, mert 2400-ig adták vissza a nagy zuhanás előtt de tényleg nem tudom akár mehet innen 4000-ig is, ha valami olyan hír jön, amire mehet annyira új papír, bármi lehet
leves