Azért nem veszem tovább, mert elfogyott a tőzsdei pénzem. A múlt nem befolyásol, lezártuk, javítottunk, most a hétvégére koncentrálok, pihenek, szurkolok a gyerekeknek meg a Liverpoolnak, majd hétfőtől a 4ignek. Az élet szép, emiatt nem fogok keseregni, de tapasztalatnak jó, kérdés, hogy mit tanulok belőle... Szép hétvégét mindenkinek.
Nem fogja bukóval eladni, ez nem kérdés. Miért is tenné pont a 4IG-gel? Itt a probléma az, hogy hitt, biztos volt az emelkedésben. Ezt többször hangoztatta és senki nem írta akkor azt, hogy ez nem fel, hanem le fog menni. Most kiábrándult belőle. Vajon miért nem veszi tovább az esésben? Szerintem azért, mert már nem hisz benne és ott a háttérben a mumus is (ha jól emlékszem a férj esete a 4IGgel). Ilyenkor nehéz tanácsot adni.
stayerke, hétvége van, lesz időd gondolkodni, de inkább ne is gondolkodj ezen, mert ki tudja, mi lesz jövő héten, lesz egy váratlan bejelentés és 1000 lesz a 4ig most a héten láttunk pár csodát, váratlan ugrásokat még az jutott eszembe, hogy régi megfigyelésem, mielőtt kitörne egy papír, lerántják, például emlékszem, az appeninnt kitörése előtt 2 nappal 258-ról 248-ig rántották , még be is álltam 245-re venni, de aztán hirtelen jött a a hír és a száguldás fújd meg a pisztolyod, pörgesd meg és tedd zsebre és mosolyogj :)
Tartom még a 4iget, igazából a teljes portfolió 30%-a, ami nem kevés, de csődbe se vinne. Persze azért nem fog 0-ig esni, csak most nyomasztó a szitu, de ez bármelyik nap változhat. Mindenesetre örülök, hogy olyan sokat átpakoltam PMÁPba, mert így, hogy ilyen keveset tudok a tőzsdével foglalkozni, kell valami, ami fixen viszonylag jól hoz. Jövő héten eldől, mi lesz a 4ig rövidtávú sorsa, nem fogok 0-24ben ezen rágódni! Itthon jól alakulnak a dolgok, ebbe kapaszkodok most.
randomly, le a kalapot előtted:) de most bemásztam az erstébe és rosszul emlékeztem, 311-en vettem vissza a cig-et és a másik stimmel, 297-en de milyen érdekes a pszichológia ! 340-es eladás után gondolkodtam, hova álljak visszavételre, és megláttam egy 315-ig hirtelen lerántást, aztán láttam, újra 330-335 ezért gondoltam ravaszul, mélyre állok visszavétellel, legfeljebb nem kapok hát, marha mély lett ez a 311:) annyira mély, hogy ragadok is de nem aggódom --- még --- valamiért kitört 340-ig, legfeljebb sokakat váratlanul ért és ..... nem tudom
Kevés az adat, de .. Ha Erste-s vagy 0,0045%-ért tudsz kereskedni akkor ... 298-on vettél 1000db-ot és eladtad 340-en akkor kerestél 39129 Ft, ha levontad a költséget. Aztán vettél 500db 297-en és 500db 3013 az átlag 305 Így ha eladtad volna akkor buktál volna 9713 ft-ot. Így volna 29415 nyereséged ... 298 záróval számolva. Persze ha porfolios vagy akkor 0,0035% kereskedsz ha napon belül akkor még jobb a helyzet ... Ha valamit megveszel 298-on és egy év múlva eladod 298-on akkor is összeszedtél 0,89% veszteséget A 4ig-t nem olvastam vissza mióta van pozíciója. :-) Én most az MTEL-el 564 átlaggal vagyok ha ma mindent eladtam volna 50% lenne az éves nyerő ha tudom tartani a növekedés tempót ... hány hónapja kereskedem MTEL-el. :-)
leves