A fejem felett lebeg, hogy bármikor elküldhetnek a honvédségtől és ez nagyon vátozóvá teszi a hangulatom. Már felkészültem rá, de azért több, mint 20 éve katona vagyok, nagyon belekényelmesedtem, fura lesz, ha kitesznek! Mondjuk terv szerint egyébként is csak 2026 végéig terveztem a pályafutásom, de azért addig jó lenne kihúzni, úgy már anyagilag is nyugodtabb lennék, de elfogadom amit a jövő hoz!
staxerke, remélem, nem foglak összezavarni, de én ha tudom, adom majd az otp-t, mint a sicc tudod, miért? mert ebből sok van osztalékra , azaz beszorulásom sok van:) nagyon kíváncsi leszek, hol adod majd, biztos vagyok benne, hogy jobban, mint én és még valami : örülök, hogy visszatért a jó kedved, úszunk, úszunk, bukdácsolunk, de veszünk és adunk és ez a lényeg
Én nem mostanában tervezem eladni otpt, ha nem történik valami rendkívüli, ezt több hétig(hónapig?) tartani fogom! A Richter osztalék (395) nem rossz, de csak ezért szerintem nem éri meg, ennyit a PMÁP is tud kb 4 hónap alatt!
na, megvolt a "bankpánik", 9000-ig letombolták az otp-t, most nem fogják tudni szerintem ha mégis, meglepődnék, de nagyon megvan még a richtered? eldöntöttem, hogy akármi lesz, osztalék kell nekem :)
nekem sem a spar a kedvencem, de surimit csak ott kapok állandóan, viszont a 299-es kígyóuborka jól jött, még a pennyben is 499 darabja ma és nem vacak, szép friss tényleg hatalmas világbank összedőlés néz ki, jelenleg a dow már pluszban van megfőztem, megsütöttem, amit lehetett holnapra és előkészítettem, amit frissen csinálok majd otp az egyetlen bankpapír a magyar tőzsdén, és az egyetlen bank, ami verhetetlen ja, elfelejtettem a nyomoronc takarékot, ami ki sem nyit napokig, de ha kinyit, minek ezek a kisebb bankosok marhára értenek hozzá, hogy lehet bóvlit, sz@rt, lóizét csinálni bankpapírokból
Így, hogy elfüstöltem szinte a teljes pénzem, már nyugodtan olvasgatok itt, a döntesen már úgyis túl vagyok. Újabb botránybank gebasz, szép egy világ van! Lehet, hogy elfogult vagyok, de én az otpről ezt nem tudnám elképzelni. Nekem a sparral nincs semmi bajom, csak az általam leggyakrabban vásárolt termékek átlagban nem ott vannak a legjobb árfekvésben!
leves