meglátjuk, mekkorát szív a magyar tőzsde vezető papírja az otp én még felfelére szavazok ha holnap valami pozitív meglepetés lesz, benne van a 12600 is, de remélem, akkor kiverik az összes shortost belőle 13500-ig:)
2008ben 2000es OTPt srm gondolt volna, nemhogy 1200asat. A tozsde mazli, es nagy penzt diverzifikalva, jol termel idovel Aztan johet 10ev lejtmenet is, amit ha megsziv az ember, a veget meg s eli
"Kb annyi esélye van, mint másnak" igen, de általában okosak a meglátásai gondolom, ezért lett milliárdos most az otp-vel kapcsolatban jegyeztem, amit mondott abból az jött le nekem, hogy nagyon alulértékelt az otp meglátjuk majd, tényleg alulértékelt-e az otp
akkor figyeltem fel rá nagyon régen, amikor jött egy vicces dumával: "örömmel jelentem, hogy vettem nabit 69 forinton" én is vettem onnan ment 230-ig a nabi de aztán bif-et is jelentett 950-en, én is vettem, 2000-en adtam a végét azóta figyelek, mit mond
En beszeltem vele szemelyesen Nutex es Futurban is hitt, jo nagy bukta lett neki. Enefi is. Wabit is 500ig vegignezte. Autowallis riportjara is emlekszem info radiorol, az is 90fele ment . Ahh.. Kb annyi eselye van, mint masnak
Hathor, kicsit vicces off jön: kérdezd meg a feleséged és a nővéred, mentek-e fodrászhoz anno Farrah Fawcett fotójával, hogy olyan hajat akarnak, mint az övé:) mert én mentem:)
Almira, nem is tehetünk mást, mint hogy optimisták legyünk legalábbis én, a legmagasabb 12955-ös vételemmel és én is magasabb záróra számítottam, mivel a zárót kötötték le , előtte 12100 fölött volt mindig gondolkodom, hogy nem kötögetek fel-alá , hanem megvárom a 13000-et, de ez nem megy:)
Én tényleg optimista vagyok most. Igazából megfordult a fejemben 12.110 környékén, hogy talán be kellene dobni, de ha holnap esetleg erősen kezd - márpedig ha a mai nap ilyen szép volt, miért ne lehetne a holnapi is ilyen - akkor 100 forint ide vagy oda, igazán nem fog neki számítani. Őszintén szólva én magasabb záróra számítottam, nem gondoltam, hogy lekötik fél milliárddal. Ha már így történt, reggel is megcsinálhatnák egy magas nyitó érdekében… ;-)
nekem sokat segített az évek során a meglátásaival , kisebb elemző összefoglalásaival utoljára az otp-ről mondottait jegyeztem meg: HA és AMENNYIBEN az otp elveszti az ÖSSZES orosz és ukrán beruházását, akkor a saját tőkéjének maximum 10%-át bukja ehhez még hozzáteszem azt, amit csányi mondott ---- ő nem is mondhat mást ---- ami szerint az otp jelenleg is megér 16000-et a kettőt összeadva kijön a túladottság , és ehhez tartom magam
leves