megtalálta a barátnőm ma a lakást, amire vágyott az övé tegnap este átküldte a lakásfotókat, mondtam neki, vigyél készpénzt, ne alkudozz, nagyon jó a lakás sétálóutcás, 10 perc séta a kiépített Duna-part, a közlekedés remek, a lakás 59nm, +erkély, hatalmas fák előtte, légkondi,semmit nem kell felújítani, csak festeni a saját ízlésére tökéletes neki megvette:)
TDT eladas napon belul barmikor nyithato barhol szerintem. Megbizasi ablakban kell normal helyett TDT es eladast valasztani. Ki kell probalni 10darabbal
Köszönöm! Ez így tényleg követhetőnek tűnik :-) Jelenleg az ERSTE felületén kereskedek, bár nyitottam egy számlát a Randomnál is, de most megint nincs arra lehetőség, hogy részvényeket transzferáljak egyik helyről a másikra. Ráadásul szeretem az Erste felületét, csak a random jóval kedvezőbb lenne :-/ Úgy rémlik van valami előzetes papírmunka is a banknál, ha szeretnék shortolni is... 1 körrel beljebb lennék magas nyitásnál, ha nem hozok át pozit, szóval mindenképpen utánanézek. Aztán lehet lesz még kérdésem, ha mégsem ilyen egyértelmű :-)
leves