szóval az érdekelne, hogy mennyire "beton" az a támasz 12200-nál mert tévedni szoktam, de nagyot tévedni nem szeretnék otp-ben ma majdnem szívbajt kaptam a 12330-nál
Kedves Zsuzsa! Egy hete figyelem a hozzászólásaidat és szeretném megköszönni, nagyon sokat segítettél látatlanba is, szinte tökéletesen belőttem velük a vételi és eladási pontokat is. Egy nagyon komoly szépséghibája van a dolognak, ami a személyes tragédiám, hogy annyira félek a további bukótól, hogy végül minden napot végigmoziztam anélkül, hogy megjátszottam volna ezeket.... :-( Egy jó döntést mégis hoztam, tegnap 13 ezren eladtam a régről beragadt OTP részvényeimet és elszámoltam a hatalmas veszteséget. De ma megint visszavontam a 12.400-on adott vételi megbízást. Ez csak azért zavar, mert múlthét csütörtökön és pénteken is ugyanezt csináltam 11.450-es vételi szándékommal, szerdán ha jól emlékszem a 12.260-nal, ráadásul ezeknél tökéletesen belőttem a lehetséges eladási pontokat is. Esténként tiszta betege vagyok, hogy nem "játszottam" meg ezeket, annyira kellene néhány jó döntés. Egyedül tegnap éreztem jól magam, mikor elszámoltam a hatalmas veszteségem, hogy végre valamit jól csináltam (alatta zártunk), illetve a mai nap is jól alakult szerencsére, hogy lefelé vettük az irányt. Van esetleg valami tippetek, hogy hogyan lehet átlendülni ezen? Voltatok már ilyen helyzetben?
Ilyen is tud lenni az otika,gyors irány változások napon belül akkor szoktak lenni,ha teteje vagy alja van a részvénynek.Mert nagy a harc!a 12605-el állj be 12685- 12690-re,ott még elvihetik,hogy esetleg ne legyen túl nagy kitettséged a hétvégére.
655-ön nem akartam még venni, 605-re akartam bevinni vételt, és amikor elengedtem, láttam, hogy 655-ön beköt tudod, miért? mert 17605-öt ütöttem vételre:) ááááááá
Én írtam neked,amikor 12800 felett voltunk,hogy nyugodtan válj meg a 12805-től,is akár.Mert a 12700-t egész tutira hittem,hogy meglesz, a mai mozgások alapján.A többi ajándék volt :-)
az a baj, hogy villámgyorsan ették meg a 825-ös bengát, és mire beálltam a 715-öst eladni 840-re , már zúzták is vissza:) valami villámkezet kéne növesztenem:)
12.6 on megváltam a shorttól, 2 db 12.8-ról indított volt ma, egyik 12.4 en másik 12.6 on lezárva. Az emelkedőbe egy kicsi pakkal szálltam be 12.4-nél, 12.8-n váltam meg tőle... Sokat tanultam a héten. Köszi nektek!
látod milyen gyorsan 12660 lett? Most már én is kiváncsi leszek a záróra. Kezdenek összezavarni :-) Tartom,hogy nagy a valószínűsége a 12700 alatti zárásnak.
nem sokat kerestem ma, de örülök, hogy nem zuhant be , illetve felkelt a zuhanásból 330-nál már nem akartam hinni a szememnek, olyan gyorsan rántották odáig
leves