hogy melyik a legjobb broki, az attól függ, hogy kinek mi a legfontosabb éppen az adott pillanatban...hiába legolcsóbb broki az Equitas a nagy HUN-ban, ők nem foglalkoznak külföldi börzék papírjaival..viszont a ConcordeDirect, Quaestor, Equilor igen, legalább vagy 30 tőzsdével vannak kapcsolatban
...egyébként ez lemaradt az előbb:
www.tozsde.lap.hu
Törölt felhasználó2008. 07. 15. 22:24
portfolios rendszer
hátránya:
drágább az equitasnál
töketlenebb a grafikon rajzolása és az ablakok kezelése, automatice kidob a fenébe x passzív idő után, belépéshez szükséges sms kód gyakran nem jön ezért vagy 10-et el kell küldeni, mire utoléri magát a szerverük, maga a szoftver telepítése is bonyolult, ha hiényzik valami a Windowsodból, rohadtul leterheli a gépedet, elszámolásuk átláthatatlanabb, mint az equitas PETI-je
előnye: napon túl lehet tartani tőkeáttétellel (persze nem ingyen), de automatice
Equitas PETI:
hátránya:
pl. nincs grafikonos visszatekintésre lehetőség pl. 1évre (portfoliosnál van), gyakorlatilag csak az akutális napi grafikonokat mutatja
nincs napon túli tőkeáttételes lehetőség csak napon belüli
talán 5-10 perccel korábban zárják a TDT, mint a többi cég
előnye:
pofon egyszerű a kezelése, gyors, kevésbé terheli le a gépedet, elszámolása azonnal átlátható, sőt azonnal el is számol (még ha csak virtuálisan is a T+3nap miatt), portfolios csak másnap adja vissza azt a költséget, ami végül napon belüli lett..
ConcordeDirect:
előnye: hogy van több napos short (akár tőkeáttétel is), igaz csak 15 napra
hátránya: magas költségek
A segítségeteket kérném. Olyan broki céget keresek akiknél lehet kereskedni a SEAQ-n és minél olcsóbbak a díjaik. Előre is köszi.
Meg még azt is megkérdezném az ott vásárolt magyar papírokat lehet-e (ha igen mennyibe kerül) transzferálni a magyar értékpapír számlámra?
csak ott 0.3 % -ot vonnak le, de az egyszer. és minimum 200 Ft.-
Tőkeáttétnél : vételnél, és eladásnál is 0.3 % -ot vonnak le...tehát legalább 0.6 % -ot kell elmozdulnia valaminek hogy megérje.
ez ugyanúgy van nálatok is Kata ?
2400 .- real time
számlán levő pénz 0.00015 -öd része. (0,15 %) ez kb. 1 milliónál 150 Ft számlavezetési díj
de az is lehet hogy fix ennyi
.... csak ezért váltani az bagatell..
Törölt felhasználó2008. 06. 30. 17:55
köszönöm az ajánlásokat ,ugy gondolom hogy nekem mint kezdõnek elsõsorban számit az hogy olcsó legyen és a megbízhatóság is , de szerintem az equitasnál maradok...KÖSZÖNÖM.
Dontaylor - Én a portfolios online rendzser ajánlom, de én nemtudom...nekem az is fontos hogy a bank ahova pénzt beteszem elég stabil legyen..vannak itthon is olyan rendszerek amikről még nem is hallottam.. hát nemtudom...és ha felszívódnak egyik napról a másikra ?
itt 0.3 % a díj...
ennél olcsóbbat nem nagyon találsz...annak jár / az tud kialkudni engedményeket, akinek nagy a forgalma..mondjuk évi 2-3 milliárd forint..akkor már tárgyalhatsz róla..Erste Bankban pl. ilyen kiemelt ügyfeleknek tesznek engedményeket.
Törölt felhasználó2008. 06. 30. 08:08
Ki mit ajánlana , főleg napi kereskedésre,ahol olcsó és megbízható is ?! Kérem segítségüket és véleményüket.Tisztelettel : DONTAYLOR
Stock - Én mindig bemegyek a helyi Erste bankba hogy pénzt tegyek a számlára... szerintem máshogy nem megy még mindig.
Engem ez nem zavar. a Sárvári fiókban sosincs sorbanállás..ha mégis, a max. 3 perc. :-)))
és addig lehet beszélgetni a bombázó csajokkal..: D
ebből a fiókból itt egyedül nekem van csak ilyen portofiós tőzsdém :DD ugyhogy ha valami újat mondok a csajoknak sosem tudják felfogni..de a telefonos segítség mindig segít nekik :DDD
Segítség kellene nekem is, hátha valaki emlékszik. 2007. február és márciusban volt hirdetése még a portfólión is egy cégnek amelyik 0,01%-os díjjal kereskedik. igaz a havi forgalomnak óriásinak kell lennie, de azóta nem találom őket és nem emlékszem. viszont egy ismerősöm megcsinálja a havi előírt forgalmukat és nem mindegy, hogy 0,03-vagy 0,01. szívesen utána néznénk.
BudFox,
azt mond meg nekem, hogy az erste portfóliós számlánál megoldották-e már, hogy az ersténél vezettet bankszámla és az értékpapírszámla között webes felületen lehessen pénzt átvezetni (úgy mint az erstés értékpapír számla és a bankszámla között)? Annó az átvezetés nagyon körülményes volt, állandóan a fiókba kellett járkálni, sorban állni (rekordom valami 1,5 óra várakozás volt, mire sorra kerültem). Akkor ígérgették, hogy majd megcsinálják. Azóta eltelt bő 1,5 év, kíváncsi vagyok mire jutottak.
Próbáld ki a PETI-t. Letöltöd, indításkor meg "Mégse"-t nyomsz. Kereskedni persze nem tudsz, meg 15 percel késleltetett adatokat látsz. de a kezelőfelület önmagáért beszél. Ha meg nem hétfőn akarsz elkezdeni kereskedni, akkor még tesztelgetheted is (milyen gyakran szakad meg a központtal a kapcsolat, meg ilyenek).
legolcsóbb brókercég