Köszi, de abból már van egy a BÉT-en, sok köszönet abban sincs a 425M db rv-ével - ráadásul holnap ott kezdődhet a borogatások sorozata az új papírokkal - csupa öröm, bódottság :-))
Az lenne a szép ha a tüntetők a Kulcs Soft székhelye felé terelnének egy csomó szarvasmarhát amelyek ráülnének Kulcsár új Mercedesere, az épületbe is bevinnék a sok tehenet! Kulcsár a cég pénzét Mercedesekre herdálja, azért esett felére az árfolyam, Kulcsár pocsékló, hiszen elszórja a cég pénzét baromságokra, a cégét is eladná h más cégek részvényeibe fektessen!
Kulcsárt lefotóznák amint előtte elázott és egy olyan medencéből jött ki ami tele volt híg tehén szárral, így szerepelne az újságban h sajnos Kulcsár és cége egyre rosszabbul teljesít, szegény Tibor hazafelé tartott amikor részegen beleesett a mocsárba ahol tehenek fürödtek előtte!
Gyurcsány takarodj takarodj rimmel a Kulcsár takarodj takarodj - ezt kéne skandálni, már évek óta nem nő az árfolyam, én már régen eladtam ezt a gagyi papírt!
A Mercedes kerekeit majd leszedjük és db-onként eladjuk Kulcsárnak, mint a bazi nagy roma lagziba amikor mondták a csávónak h ez vadiúj ritka széria, aztán a csávó h ez tényleg olyan mint az enyém (mivel az is), aztán azonnal kifizette, nem vette észre h éppen pár perce szerelték le a verdájáról amit csak visszaadnak neki.
Milyen lenne már ha venne egy szép Mercedest Kulcsár aminek másnap huligánok bezúznák a szélvédőjét, de szép lenne! A huligánok tüntetnének a cég központja előtt, vki eltalálná Kulcsár szemüvegét!
Persze tudom én merre vagyok arccal. És te tudod-e? :) emberünk anno estarozott több topikba, amikor szaladt a szekér, itt meg eljátszotta, hogy fel fel, a csillagos ég, amikor nincs poziba estar, hátha elkezdik adni a madarak. Nagyon átlátszó trükk. Vicc kategória :) Továbbá, ha esik, nekem jó, mert jó áron tudok vásárolni. Ezt soha nem titkoltam, amikor nagyon sírtok én vásárolok. Adni még nem adtam, mert tetszik ez az uncsi cég.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link