Mondjuk pénteken én azt hittem Kulcsár adott el...olyan agresszív volt az eladás...durván 6k lehetett amitől pénteken szabadult valaki...meglátjuk jön e közlemény...
Rettentő kevés a közkéz való igaz és az a durva, hogy annak a fele biztos hogy olyan valakinél van aki osztalékra tartja jó ideje...szoval lehet vagy 150-200k a közkéz
Mondjuk az is hozzátartozik, hogy szerintem 1000 körül lehet az értéke, ott vettem volna szívesen, de ha mindent ott vennék, ahol szerintem jó vétel, nem nagyon lenne részvényem XD
Engem ugyan nem vágott át...és senkit sem...próbálta Elon Muskot utánozni...XD Szerinted ér 18 milliárdot a cég? Mert szerintem nem...és mielőtt azt mondta ő, hogy ér annyit, akkor sem gondoltad hogy ért volna...én 1650nél vettem 1200 darabot, mert szerintem osztalék x 2 amit ér...3000 akkor lesz az értéke, ha 150 lesz az osztalék! Szóval nekem hiába mondja valaki a csokitortára hogy 32 szeletes, amikor látom hogy csak 16...aki nem gondolkodik így jár...
Pandemia előtt 3300Ft is volt az árfolyam,ami most a fele.Kulcsár akkor azt mondta,hogy 3000Ft-ot ér egy részvény.Azóta sok blue vissza korrigált a nagy esésből,és van amelyik csúcsot is döntött.Csak ez a fos éri a felét,pedig nagyon kevés a részvényszám.6 millió,amiből a közkéz valamivel fél millió felett van,a többi Kulcsár kezében.Jól átvágott minket !
A NAV Online áfa tervezett bevallás tervezetettel kiváncsi vagyok mit fognak kezdeni. Sok kis könyvelő vállalkozás meg fog szűnni néhány éven belül , de vajon milyen programmal tudják majd a kieső ügyfélkőrt pótolni?
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link