Biztos h vmi erosebb “ kutya” johet vagyis remelem hisz egyxeru h alapban Kulcsár ur cege vilaghiru minek tarna ki a kaput vmi kis pici garazs mutyinak!
Egyesek számára a névmódosítás egyfajta vízválasztó lesz. A rendkívüli közgyűlési meghívó után látszott, hogy volt akinek ez kevés volt, más meg tovább veszegette. A héten szerintem azok, akiknek sovány volt hírnek eladogatták a pakkjukat, vagy elkezdték csökkenteni. Viszont kiegyensúlyozott kereskedés volt, kvázi mindig volt, aki megvette. Ugyanott zárta a hetet, ahol a bejelentés napján. Vélhetően a jövő hét második felében, kis forgalommal szolidan elkezd emelkedni, mert kimozdul az egyensúlyból a vevők-eladók aránya. Aztán jan 21.-én mindenki vérmérséklete szerint értékeli a hírt. Persze, kérdés, hogy mi lesz a körítés. Utal-e az új név a megcélzott perspektívákra? Megmagyarázzák-e a névmódosítás értelmét, okát? Stb. Mivel láthatóan folyamatosan fenn akarják tartani az érdeklődést, jól jár, aki bent marad/maradt a papírban, a tulaj is a kontrollált emelkedésben érdekelt...
Az idő eldönti :) Ha akvizíció, akkor részvényekkel is tud fizetni, nem kell eladnia a részesedését és utána felvásárolnia x céget. Így is csökken a részesedése, de a cég bővül, piacot vesz stb...
Ok. Ezen aztán tényleg kár vitáznunk. Lesz, ahogy lesz. Viszont a Kulcsár úrnál lévő részvénymennyiség miatt van egyáltalán potenciális lehetőség egy nagyobb sztorira, így, vagy úgy.
Ha ismered Kulcsár munkásságát, akkor tudhatod, hogy csak a státusz miatt vezette be a céget a tőzsdére, hogy tudja azt mondani, hogy átláthatóan működik a cég. Az hogy mit kezd a kapott pénzel az másik téma. Lásd például Wáberer bát, ingatlanok, kórház, habár mérföldeket vert rá Kulcsárra. :)
Amúgy meg ez a cirka 5,5 millió részvény, amíg nem ad el illikvid, virtuális. Jól mutat vele év végén a 100 leggazdagabb listájában. Ennyi. Kell vele valamit kezdeni, nem?
Ha akvit akar, akkor kell a friss tőke. Meg, ha kiszemelte valaki, hogy megvegyen olyasmit, amit ő nem vehet meg, nem ért hozzá, de kell egy megbízható cég, amit betolhat trójai fa lóként... Miért érné meg bármilyen új kisebbségi tulajdonosnak, hogy nagy mennyiségű részvényt vegyen milliárdokért, ha nem jön neki vissza a pl duplázódó osztalékon és/vagy a piacszerzésen?
A gyors pénz mindig hasznosabb mint a lassabb folytonos osztalék. Értem ezalatt, hogy az elidegenített papírok által kiesett osztalék jövedelmet, egy gyors árfolyam emelkedéssel busásan többszöröz.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link