Azt gondoltam, de kinek nem? Manapság. A játszóssal azt keressük folyamatosan, nem? Egyébként meg amelyik emelkedést megöl bármennyi 8-12 %-os játékos, az annyit ért...
Köszönöm. Kikezdhetetlen és korrekt választ adtál, okosan és intelligensen tértél ki a "sejtelmes" felvetésemre. Nem is kell ez, de figyelek. 😂 Ennél a papírnál a legrosszabb forgatókönyv is jobb lehet, mint a jelenlegi árazás. Majd az idő eldönti, lesz e szorzótábla.
Igen, tudom, hogy mi a szitu. Magamra. Mindenki elkészíti a forgatókönyvét/eit. A részvény közeli és távoli mozgására is. Próbálja folyamatosan beépíteni az új impulzusokat, behelyezni azokat egy logikus keretbe. Mondjuk nekem ide három van, és benne van az esetleges rostokolás is, legrosszabb opcióként akár évekig. Ugyanis eszerint a pakk 2/3-át én kamatos kamatra (kicsit felturbózva évente) veszem/vettem. Mert a legszolidabb forgatókönyv is jó: egy folyamatosan fejlődő, adózott eredményt, így osztalékot növelő cég. Legalább ebben azért hihetek, hiszen valamiben kell hinni, ha bármit is veszel. Viszont benne van a pakliban a 2.-es és a 3.-as számú sztori is. Ezt sokan, sokféleképpen leírtuk. Kár ismételgetni. Szerintem azok, akik a fórumon dumálnak arról, hogy ők aztán tudják a tutit, ettől, meg attól, meg amattól, no azok a túrót sem tudnak. Vagy csak féligazságot, de a félhazugságot még csak nem is sejtik. Visszatérve a Kulcsra, nálam a három kiindulási pont: 1. Kulcsár és a cége: OK. 2. Mini közkéz: OK. 3. "Saccperkbé” 75 Ft/részvény oszti idén = minimum 2500-os árfolyam: OK. Ettől lehet holnap akár 2200 is, de “holnapután” nem... Ennyi. Sajnálom, ha csalódást kellett okoznom. Óvakodj a ”bennfentestől” jeligére...😎
"Szerintem ők sem tudják, hogy éppen mi a szitu, de próbálnak kiszurkolni egy leszúrást 2500 alá." Miért? Te tudod mi a szitu? Többször észrevettem nálad ilyen elszólást, mintha kész forgatókönyv lenne a fejedben, látszik az írásaidból. Mesélj vmit, lehet rébuszokban is.
Azért az érdekes, hogy nem csak egy jól behatárolható kör nyomja ilyen napokon a “pánik gombot”, de még arra iis figyelnek, hogy folyamatosan mínuszoljanak, tükrözve a “közhangulatot”. Szerintem ők sem tudják, hogy éppen mi a szitu, de próbálnak kiszurkolni egy leszúrást 2500 alá. Szóval valszeg keresni akarnak vele, mint mi...🤔
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link