Így igaz, erről volt szó. Ezen kívül Kulcsár úr nem tervez a piacon papírt eladni. Felvásárlásról volt szó további piacszerzés céljából, illetve amennyiben befektető érkezne a céghez, tőzsdén kívül megállapodnak, nem lesz öntözés.Korrekt a hozzáállása a kisbefektetők felé is!
Megvettem a VG mai számát pár érdekesség belőle a Kulcs-Soft-al kapcsolatban: 2030-ig több százezer magyar cég digitális transzformációja valósulhat meg. Kulcsár Tibor úgy fogalmazott, hogy a felhőszolgáltatások térnyerése és az 5G elterjedése mind Kulcs-Soft Nyrt célkitűzéseit erősíti. Kulcsár Tibor arról beszélt, hogy a tőzsdén nem szeretne részvényeket eladni azonban megjelenhet olyan befektető aki hozzájárulhat a további értékteremtéshez a cég és részvényesei számára. A Kulcs Soft további piacszerzés megvalósítása érdekében vizsgálja a egyes versenytársak felvásárlását.
Zászló miatt most csorgást várok az idén/január elején, majd újabb híreket várok, amely a kitörést fogja megerősíteni januárban, 5000 forintos célárral.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link