Szerintem a Kulcs-Soft sikerén nem szeretne osztozni mással. És ezt jó értelemben gondolom. Jól látod, nem kell ide új befektető. Van pénz fejlesztésre. Piacra, ügyfelekre van szüksége.
Szerintem nem kell ide új befektető. Kulcsár úr elég tőkeerős önmagában is, habár társtulajdonost, kereszt tulajdonlást el tudok képzelni. Az eticarhoz pedig tényleg nem jó ötlet egy olyan cég új szoftverét hasonlítani, aki fő profilként ezzel foglalkozik és ebből nőtt nagyra.
Azert ne hasonlitsuk ezeket ossze az egy probalkpzas fele volt amiből semmi nincs ez a kulcssoft cég programjai applikacioi meg már bizonyítottan az egész világon ismertek és termelik az árbevételt!!!
az csak egy software lesz, kb olyan, mint setnél az eticar cucc volt. Ettől a bemutatótól sokat nem kell várni, fontosabb lenne egy új befektető bemutatása
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link