100ig ez nem fog felmenni, mert az emberek ezt 5-10-es emelkedés után dobják. de az nem is emelkedés, az csak ingadozás. arra emelkedne ez, ha lenne bevétele a vállalatnak. az meg nem lesz. itt eddig az volt, h 2000ről lecsorgott. most magasra már esélytelen az emelkedés, ezért gyártanak valami színjátékot, elkergetik laczkót, kitalálnak valami új nevet, mintha ez egy teljesen új céggé válna tőle és várják, h ennek hatására némileg emelkedjen. azután, ha már emelkedik a kamuhírre 10et, akkor a nagytulaj rázúdítja a népre a pakkot, a verebek pedig megveszik a zúdítás előtt, mert sokan pont azt teszik, amit nem kéne: akkor vesznek valamit, ha látják, h már egy ideje emelkedik, beállnak bégetni a sorba- ha más vesz, ők is vesznek. de ezek szerintem nyilvánvaló dolgok.
nem az a kérdés, h én honnan tudom, h kamuhírek lesznek, hanem az, h te honnan tudod, nem nem azok lesznek. eddig ugyanis csak azok voltak. laczkókát elkergették? és? mindig kell egy új trükk.
Azknak mond akik ki lettek tömve 46-47-48-nál.......most pár hónapig leshetnek.....mennyi idő alatt is jött fel eddig 32-ről?Na ez a gáz máshol egy két nap alatt megvan ez a haszon.....de türelem igazad van akinek ez fekszik!:)
Kreditjog