nyilván nem rád gondoltam személy szerint. hanem mondjuk a pápára. vagy orbánra. én is azt szeretném, ha egyéni dolog lenne, csak amíg green pass-ozás megy, meg ilyen-olyan nyomásgyakorlás, addig nem tudok leszakadni a témáról, mert b...a a csőröm, mert igazságtalannak tartom.
téged ki piszkál állandóan? mondjuk szerintem egészségesebb volna, ha nem csak a covid topikokba írnál, hanem elszakadnál a témától kicsit de ez egyéni dolog, nekem semmi közöm hozzá ebben a topikban nem is szeretnék ilyenekkel foglalkozni
én leginkább azt akarom, hogy szálljanak már le rólam végre. negyvenes, egészséges, betegségen korábban átesett személy vagyok, nem a hozzám hasonlókkal van tele a kórház, de ha majd ez változni fog, akkor az én hozzáállásom az oltakozáshoz is változik majd.
nem sokadik, hanem egy se fel kellene fogni, hogy a súlyosállapotban lévők többsége nem oltott majd ha változik az arány, akkor lesz baj nem is kicsi ezt akarod?
Ferenc pápa hétfőn azt mondta, hogy az emberek kötelesek gondoskodni magukról, ami egyben "azt jelenti, hogy tisztelniük kell a körülöttük élők egészségét". . "A vakcinák nem a gyógyítás mágikus eszközei, mégis - a többi kifejlesztendő kezelés mellett - a legészszerűbb megoldást jelentik a betegség megelőzésére" - tette hozzá.
Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted