Sziasztok! Eddig Matteo, Fairnando (az ő találó kifejezése a "konferencia":))és Matgab jelentkezett, hogy lenne kedve a dologhoz. Gondoltam új topic-ként interaktívan, gyorsabban találhatunk időpontot. Mondjuk, okt 19 kedd? Panama
P.S. Fiatal lesz a korosztály. Mindenki 30 alatt? Sajnáljuk Tancs, hogy nem tudsz jönni, bölcsességed hiányozni fog:)))
Na most akkor mi legyen? Jövő hét kedd? (a kedd már szinte tradícionális) Vagy melyik nap legyen? JP, neked készenlétben van a magángéped, mikorra érsz ide? :)
Kedves NyLa. Biztos vagyok benne, hogy szivesen latott "kollega" leszel az asztalnal. . Kedves :D baratom, mindenhato. Nem tudom mi lesz a jovo heten. Szerinted folmegy a fotex 300 fole ? Na akkor tuti , hogy lesz a jovoheten konferencia. Na, aztan csak vigyazz magadra. Nem olyan rossz az a Grafi...persze innen nezve jobb a helyzet, de lesz az meg aranyos aron eladhato. Udv; jp Na udv
Üdv mindenkinek! Vagyunk itt még egy páram JP, ne aggódj. De a ti aktivitásotok sokszor zavarba ejtően lenyűgöző és nem nagyon találom a szavakat. Így marad az információdömping gyors feldolgozása. Lényeg a lényeg szívesen részt vennék a következő speki konferencián, csak jelöljétek meg a helyet és az időpontot, hogy egyeztetni tudjam otthoni főnökeimmel…
Ferinando. Ne is tagadd, hogy az elnokkel egyutt osszebeszeltetek, hogy mint a semmibol egy napon elougrotok. Orulok , hogy megjelentel. Tervezg etunk, tervezgetunk. Egyelore. Legyel resen. Udv. JP
Üdv mindenkinek! Látom, a szokásos mederben folynak a dolgok, megindult a készülődés a következő összeröffenésre. A kihagyott szilveszteri után (majd viszek igazolást), most mindenképp ott leszek. És most már végre itt is. Remélem emlékszetek még rám. :)
Hat ez az pepe. hogy szivtam egyet a fotexel. Erted sziiiivtam.Nem nagyot, de vegul eleget. Mostmar csak Wedge Flaxijaban bizom, hogy , ha nem is csorog valami onnan, de legalabb csopogjon. Erted ?!
Ez nem így van. A lényeg, hogy aki lemaradt az elsőről, az bepótolhatta volna a másodikkal. Mivel akkor sem jött senki új, így a harmadik, szinte már zártkörű parti volt, ami valahol tényleg igaz. Ez pedig már a negyedik lenne. Szal van már egy összeszokni kezdő kis csapat, ahova még beférnének az újak, (szerintünk), de talán úgy gondolják, hogy már idegenek lennének ott. Szerintem ez a helyzet. Pedig sokaknak ott lenne a helye, és most szándékosan nem modok neveket, mert ha kihagíok valakit abból sértőtés lehet.
"Konferencia"
P.S. Fiatal lesz a korosztály. Mindenki 30 alatt? Sajnáljuk Tancs, hogy nem tudsz jönni, bölcsességed hiányozni fog:)))