igen, ilyenkor jön a probléma, hogy a Dow komponensek között nincsenek olyan erős fundamentumú, tőkeerős cégek, mint Futuraqua, Nord, Estmedia, Set és egyéb tőkeerős, multinacionális cégek. Ilyenkor persze, hogy megzuhannak minden szellőre.... Van egy régi amcsi mondás, amilyen a General Electric helyzete, olyan amerikáé. Nálunk ugyanez a helyzet Futuraquával, ma én csak annak a mozgására fogok figyelni.
Az éjjeli usa szerintem de. meghatározó lesz. A hajnali min. 3,5 futurt már jel.-en ledolgoztuk, voltunk már (S e. P) min. 0,2-ben is... Továbbra is fel a fejjel!!
Na ez az :) Meg lehetne kérdezni "menekülővaluta tőzsdei zuhanás esetére" kripto fanokat is, hogy akkor ez most hogy is van? Szárnyalnia kellene, de itt ami szárnyal, az a félelemindex :D
Ez még mindig csak 4.5% volt, az lenne a csoda, ha 1 év állóvíz után nem jött volna hasonló. Szerintem holnap már zöld gyertyák lesznek...habár a mai napról is ezt gondoltam. :)
ha venni akar, a helyében 8.30kor betennék alsó limitre 1 milla papírt :D csak az íze kedvéért. aztán kivenném egyben az egészet, még aznap el is adnám. Vagy ez már büntetendő? :)
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége