neeeee :DD volt olyan, aki ezt beírta? Komolyan mondom és már sokadszorra: mitől védi a befektetőt akkor a mifid teszt? :D Aki ilyen hülye mondjuk azt nehéz.. biztos brókermarcsis garantált hozamon edződtek.. :D
De az azért nem normális h a kopp üres cégek pörögnek az égig, a fundával feltöltött illetve feltöltendő cégek meg zuhannak. jó tőzsde meg piac, de akkor is...ez nem jó a bét-nek meg senkinek se.
Mar készülnek páran szerintem. Mikor olvasom hogy holnap felhívják a konzum befektetői kapcsolattartojat miert megy lefelé az ár olyankor nem hiszem el hogy ezek felnőtt emberek
"Szia almafa! Olvastam. Most nem tudok semmit sem küldeni, mert alfa paracs van életben. Csak azért jelentkeztem, hogy lássátok feleim szümtükkel, hogy vagymok.Hú, úgy becsaptam a FURUTAQUA Nyrt. fórum olvasóit is, meg el is kábítottam őket, hogy már megint 80 Ft fölött vagyunk, ennél a kiüresedettnek, értéktelenek kikiálltott papírban. Tiszta speka, mi? Ne már! Aztán piszkosúl becsaptam az Altera vevőit is, amikor 550 kemény magyar ft volt az ár. (Csak a történelmi hűség kedvért: tegnap 730Ft-on tömegeltek a vevők). Ma meg volt 800 pénz is. Ez is csak speka, mi?Úgyhogy - február közepéig szilencium." A gyp szilenciumot hirdetett, tehát a háziasszonyok várhatnak, míg őkegyelmessége kiszámol valamit.
Micsoda jó hír volt pedig, a nav végrehajtásos, BÉT tartozóban a sokadik tőkerendezés... Ezek tények, nav honlapon és BÉT közleményben olvashatod Részvénynyomdázáson kívül mit csinálnak? Árbevételük 1 m alatt H1-Ben
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége