Gondolom termál vízzel fűtik Az Nagyon praktikus, nincsenek várak , nincs kirívó gazdagság sem szegénység, még épített kikötő sem volt100 éve Maga a paradicsom
Törölt felhasználó2018. 01. 25. 12:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
Változnia kéne a fő tulajnak. Plusz a részesedésszerzéskor azonnal telephelylátogatást kellene tennie az új tulajoknak, nehogy eltűnjön valami az eszközökből.
Szerintem is így lesz, ezt arra alapozom, hogy a piacra megnyugtatólag fog hatni egy újabb fidesz győzelem. Mivel az ellenzék annyira szétforgácsólodott és impotens, ha mégis valami csoda folytán nyernének, akkor kormányozhatatlan lenne a sokszereplős felállás. (ez nem politikai állásfoglalás volt, csupán a piac szempontjából értékeltem)
Hasonlóan, választások előtt 500 alatti opi, aktuális erőviszonyoktól függően ;) utána ralli, főleg, hogy mszp már megint 13.havi nyögdíjjal és többkulcsossal jön, szvsz nem fog ez nekik menni. Jobbik még meglepi lehet
Az utóbbi 2 hétben az ellenzék látványosan kezd összezárni, így az ML-papírok esetén most egy kicsit nagyobb rizikót látok, bár amit beletesznek, az már benne van. BUX meg szerintem a nemzetközi trendet foga követni függetlenül a választástól.
Egyébként én arra tippelnék, hogy a választások után lesz egy ugrás a buxban, és egy még sokkal nagyobb emelkedés az ML papírokban. Egy igazi, fékezhetetlen mánia. A tőzsde persze szeret meglepetéseket okozni, de ilyesmire számítok. Ti hogy látjátok?
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége