Hát ha így érdekel most pont betegeskedek, de már kifele tartok a betegségből. Pénz van de számomra az egészség fontosabb főleg most. Tudod fiatalság bolondság.
Jajj én butus, akkor még nem os írogattál ide. Legalábbis nem ezen a néven... Ugyebár.. Persze biztos akkor is tudtad, hogy ezeket a papírokat zsákolni érdemes... ;-)) csak akkoriban még nem voltál ilyen segítőkész, hogy ezt másokkal is közöld... ;-)
Amúgy miért kellett újraregisztrálnod? Az előző reged hiteltelenné vált anno vagy csak fura lett volna ha azzal írogatod, hogy akkor kellett volna Konzumot venni amikor te mondtad? Mikor is volt az? Csak mert a reged alapján korábban sokkal jobban megérte...
Én a helyében 87 évesen le se szarnám ezt az Abszurdisztáni Banánköztársaságot. Inkább megtolnám ami még hátra van: Ibiza, csajok, kóla vályúból... amolyan Dan Bilzerian styleba. :D
Szerintem Soros shortolja! Nem is olyan lehetetlen, ahogy a kormány szarakodik vele könnyen elképzelhető,hogy a farzsebe sarkából elő vett egy kis lóvét(néhány 10mrd) mondván oké pajtások most, hogy kint van a lóvétok a nemzetközi piacon amiért baszakodtatok velem 2forintra shortolom a céget! :DDD
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége