Jó itt a buli! N.(i).mb.(u).s gyerek sohasem változik egyébként. Stílus, rosszindulat, hazudozás, ferdítés, irigység és egyéb nemes tulajdonságok. Ő az a nevezetes, aki akkor kezdett el spekázni, amikor már mindenki szénné kereste magát és szomorúan vette tudomásul, hogy neki bizony alig jutott a húsból. Pontosabban csak a csontok maradtak, arról nyalogatta, amit még lehetett. A frusztráltságot teljesen megértem. Aztán, miután kellőképpen kivetette régi nickjét a jó szándékú és egészséges lelkületű emberek felháborodása a fórumról, jött a Krumlicska nick. Szóval igen, a lúzerségből is lehet "bázist építeni". (Itt akkor kellőképpen és részletesen megindokoltam, miért kellett az új Nord topic és miért ő az egyetlen, aki soha nem írhat oda többet, teljesen jogosan szvsz.) A szánalmas tagadáshoz is szükségeltetnek szellemi képességek. Legalább úgy kellene csinálni, hogy ne boruljon ki a bili...Szegénykém volt olyan együgyü, hogy sikerült az egyik topicban engem lasztinak szólítania... A gond ott van, hogy egyetlen személy szólított engem lasztinak, az pedig N.(i).mb.(u).s volt. :) :) :) :)
nem kell idegeskedni, ha nyernek megint, akkor Opusra/Konzumra +4 év ereszd el a hajam vár s akkor a mostani value invesztorok is befektetnek, ha meg buknak akkor végre börtönbe mennek Mo legnagyobb meglopói, win-win helyzet az én szemszögömből :)
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége