MTA-ra gondoltam, de a T9 másként gondolta. Szerencsére itt vagy és figyelmeztetsz, hogy létezik az MIT is... ha FT ott is professzor, az még jobb! Köszi még egyszer a segítséget, s hogy ezt ingyen tetted! Hálám a sírik üldözni fog. Még egy segítség és átállok az oldaladra a gyalázatos EST vitában! Minél többet olvaslak titeket, annál tisztábban látom, hogy rútúl be fogja szívni ott mindenki! Már megérte itt lenni! Jó veletek! :) P.S.: küldenék szívecskét is - amolyan Ucosan - de sajnos nem tudom benyomni a strucc lábaimmal az alt gombot hozzá! XD
Nem figyelek ilyenekre... egyetlen célom maradt az életben, hogy az itteni megvilágosodott MTI professzoroktól tanulhassak, mielőtt kutyaeledelé szecskáznak a farmon! :D
Ma este szűkebb keretet fogok hirdetni a következő felkészülési mérkőzésre.Egy jàtékos sérültet jelentett, egy jó formàt mutató pedig bekerül. 20.00 taktikai értekezlet.
Ja gondolom észre gondoltál. Mármint annak hiányára Igen megtisztelo a gondolat! Egyenesen lerantottad a leplet rólam s mostantól nyitott könyv vagyok. Észért jöttem a fórumra, mondhatni szellemi municioert amit az üres fejembe beletolthetek. Ezért is olvasom olyan gyakran a kikesz topikot mert itt aztán végtelen a tudás! :) titkon reménykedem még hogy egyszer valaki annyira megsajnal hogy szolidaritasbol vagy szanalombol felajanlja hogy agyátültetést hajtsanak végre köztem és közte! Remélem akkor kinyilik a világ, raebredek milyen hülye voltam eddig, a sotetseget felvaltja a fény! Ha igazán nagy mázlim van akkor a shortolas tudománya is érkezik s a jövőm haszon szempontból is biztosított azokban a szar papirokban amiket én balga, veszek ahelyett hogy kölcsönből adnám! Jajj de szép lesz. És majd külön jó lesz hogy fikázni is jobban tudok majd minden ostoba longost. .. már ha vagyok olyan végtelenül szerencsés hogy te ajánlod fel a fejed ;)
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége