Azt csak arra szokás mondani az én olvasatomban, aki mindig arról mantrázik, hogy majd itt meg ott vesz bele . Aki sosem akar venni, az nem kerítésről nézi, hanem a távolból :)
Én vàlaszok neked szívesen és teljesen őszintén. 3 papírom van jelenleg: Nord brutál nyerő, Est brutál nyerő, Opusban be vagyok egy kicsit ragadva+cash. (Nekem nincs klasszikus portfólióm, màshogyan kereskedem, mint az àtlagember, mert speka vagyok, nem swing vagy daytrader, pláne nem value invesztor) 1. Mivel a készpénz arànyomat nem akarom drasztikusan csökkenteni bizonytalan tőkepiaci helyzetben, tovàbbá mivel estet és Nordot nem adok el, ezért csak és kizàrólag úgy tudok nyugodt szívvel tetemes mennyiségét venni, ha Opusból kijövök. 2. Azért, mert tudsz valamit, meg hiszel valamiben, az nem jelenti azt, hogy felrúgod a személyre szabottan egészséges diverzifikàciós kereteket.
nem elég ha beírom?:( igazolás csak a lúziknak kell, alján be - tetején ki, magas - alacsony, így megy ez amugy drukkolok az összes szemétpapírnak, a lelátóról
Én beleraktam amennyit a portfólió kívánt és elbirt. Én azt nem értem ha valaki nem érdekelt benne akkor miért fekteti bele minden energiáját abba hogy lefikazza a rvt. Tegnap pl még azzal hogy csődben van mert nem volt cegkozlony hiába a cég közleménye. Ma már üres cég és 60 fillér. Ha jönne egy befekteto ő akkor sem írná le hogy benezte gratulál a kitartóan hivoknek a nyerohoz. Inkább azzal jönne szerintem akkor is hogy felsorol 5 céget ami végül becsodolt. Ebben mi a jó mond meg nekem? Miért ellenszenves neki ennyire egy cég amiben nem érdekelt ?
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége