Ég a short... munka van, nem érnek rá írni ? ;) Vagy veszik serényen ők is! Kívánok nekik sok nyerőt, mert én amúgy bírom némelyiküket. Fedor az egyik kedvencem, mert neki van humora is :)
:D nekem a kedvenc részem ez volt: Géza married exceedingly well. . hát ez kb olyan, mint bangladesben meg indiában, a cselédnek is van cselédje, nem mindegy ki hol takarít...itt se mindegy ki kit paliz be, a legfelső réteg eljut Lajosig:)
opiban már a limites emelkedések számát találgatják:) választás még egy hét múlva, tail risk szerintem picit alá van becsülve...ami egyelőre biztos, hogy usa szakad.
Jó lesz :) Valszeg maradnak, de kész kabaré az egész. Hitvány gazemberek menekülnek az újságírók elöl, s ők lesznek kormányon amikor ki kell állni az újságírók elé :)) Ha valakit népharag zavar el, az nem jön vissza, míg elbukott választások után simán. Lehet jobb is lesz az út így.
Szerintem az a legnagyobb hogy kiderült meg van is egy magyar szal egy bazi nagy svájci örökségben. En az ilyen egy bites csalókban azt nem ertettem soha ki az aki legyárt nekik olyan papírokat amivel másoknak befuzi a vetitobe az örökséget
kellemes húsvétot odaátra is! kösz a linket, nem ismertem az oldalt...jó volt felidézni az utóbbi pár sztorit így egyben, kiváncsian várom a jövő hetet
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége