Végül Róbert bácsi kiderült hogy csaló, es szegényen halt meg. Ha valaki napelemes céget akart mikor kezdődött az estben ez a szerencsetlenkedes, hat az mar lassan varna a bevezetést. Nem oszt senki ingyen penzt
Est is ezer lesz'? Nem tudok mit eladni. :) Nordtelekom? Ugy tűnik az vakvagany volt. Recseg ropog, kene ujabb tőkeemelés 65fton. Vagy valami bejelentes hogy mi a tervuk.
Végig olvastam a mai termést, sokaknak csak gratulálni tudok. Kvasztics úr! Téged szeretlek innen régi időkből a humorod miatt. Egy darabig nem írok ide, nem rongálom magam. Csak a Te kedvedért még egyszer nyomatékosan leírom Neked 2018. màrcius 18-àn, hogy napelemes cég lesz Est, tele tömve àllami megrendeléssel és 1 éven belül 500 és 1000 Ft lesz az àrfolyam, tisztán fundàs alapon. Nagyon jól jegyezd meg, amit leírtam. Inmediasres kollégànak pedig sajnos a hétpróbás gazemberezés helyett talàn be kellett volna látnia, hogy kb. egy lokàlis csúcson kitömette magàt Nordban, amiért nem én vagyok a hibás. Hóstrucc kollégának nem adtál vàlaszt, hol vetted Nordot, a mismàsolásban, sunnyogásban jó vagy nagyon! Keményen beégetted magad. :-):-):-) Tudom, lúzer körökben elnézést kérni nem divat, mindenféle moslék embernek lehordani engem annál inkàbb. A vàlasz: nem hátrálok ki semmiből, tartom Nordot, mert okom van rá! :-):-) Jó szórakozást!
Törölt felhasználó2018. 03. 18. 17:35
Előzmény:
törölt hozzászólás
Köszi az aggódást igyekszem. Nektek is hasonló jókat kívánok! Sok sok finom bankót.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége