Gazember vagyok, aham. Személyeskedés, meg ferdítés, előítéles gondolkodás, beszűkült tudatàllapot. A tomboló ostobasàg helyett tudok abban segíteni, hogy olvass inkább, képezd magad, hogy sikeres kereskedő legyél. Mindenkinek adva van a lehetőség, hogy valamiben jó legyen. Szàmodra is, csak abba munkàt kell tenni, nem làthatatlan, démoni kezeket keresgélni ott, ahol valójában nincsenek.
....ha tőzsdézel gondolkozz a saját fejeddel... ...senkire nem szoktam mérges lenni csak magamra mert a döntéseimet én hozom, bár néha ketten vagyunk én és jómagam. ...igen itt pénz nem keletkezik csak a zsebek között vándorol... ez egy ilyen gusztustalan játék... a regisztrációd alapján nem vagy kezdő! Elképzelhető, hogy valamely saját szabályt áthágtál és így buktál? azt kívánom, hogy nyerj, de ne visszanyerni akarj! Sok sikert Neked!
Végtelenül sajnálom az ügyet, Gàcsi elvtárs, de hát én jó előre megmondtam, hogy én ideológiailag nem vagyok elég képzett. Gàcsi elvtárs: Kósa elvtárs már megbocsátott. Lastdepositot internáltuk – ő felel az egész incidensért. Pelikán: De hát ő nem tehet semmiről! Én nem ismertem a chartot! Gàcsi elvtárs: A feldumàló anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége